feb – jun
Classes obertes de rus
El teu viatge ideal a Rússia comença aquí
feb – jun
Classes obertes de rus
El teu viatge ideal a Rússia comença aquí
Aprendre rus pot ser fàcil.

Has pensat en aprendre rus, però mai no ho havies intentat? Et sembla impossible aprendre a llegir en rus en només una hora? No confies en els mètodes tradicionals i els que t’ofereixen no et semblen suficientment atractius? Llavors, aquesta és la teva oportunitat!

A partir del 26 de febrer, un cop al mes, a les 19.30h, la Casa de Rússia t’ofereix una oportunitat de submergir-te en aquesta llengua misteriosa i difícil, conèixer les nostres classes i mètodes d’aprenentatge, i també els programes dels cursos.

El programa de les classes és el següent:

26 de febrer - Masterclass: l’alfabet ciríl·lic i la fonètica russa/Llegir en rus? Fàcil!

18 de març - Curset intensiu de rus col·loquial

29 d’abril - Aprendre rus amb pel·lícules. Visionat de pel·lícula i xerrada posterior

20 de maig - Curset bàsic de rus per a viatgers

17 de juny - Sessió informativa sobre el curs intensiu d’estiu

Les classes seran impartides per la directora del Centre de llengua russa, Karina Txmyreva.

Us recordem també que en el marc de cooperació amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg, dos cops l’any, al desembre i juliol, a la Casa de Rússia es realitzen exàmens oficials de rus com a segona llengua (TRKI).

No tinguis por si no saps res sobre la llengua russa! A les nostres classes obertes aprendràs el necessari per adonar-te que aprendre rus amb nosaltres és possible.

L’entrada és gratuïta, però cal registre previ en aquest enllaç.

Us hi esperem en les nostres jornades de portes obertes!

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.