4 de febrer
Cursos de rus: nivell avançat (B2-C1)
Obrim un nou grup
4 de febrer
Cursos de rus: nivell avançat (B2-C1)
Obrim un nou grup
Estimats estudiants de llengua russa!

Tenim una gran notícia per a vosaltres! Obrim un nou grup per als estudiants de rus de nivell avançat (B2 - C1). Inici del curs: 4 de febrer.

Sabem que és difícil trobar una escola d'idiomes on s'ensenyi rus en una etapa tan avançada. Però a partir d'aquest any, ens complau informar-los que s'està obrint un nou grup per als estudiants de rus de nivell avançat a la Casa de Rússia de Barcelona.

Si penses que podries formar part del nostre grup, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre totes les teves questions. Et necessitem!

Per aprofundir en els coneixements de la cultura russa, els nostres alumnes tenen accés gratuït a la majoria de les activitats que ofereix Casa de Rússia: projeccions de pel·lícules, cicles de conferències, trobades literàries, exposicions, sortides i excursions i molt més.

A més de les classes, oferim els nostres alumnes la possibilitat d’ampliar els seus estudis a Rússia. Un gran percentatge dels nostres alumnes han pogut viatjar a ciutats boniques com Omsk, Moscou o Sant Petersburg per realitzar el curs intensiu d’immersió en rus.

No hi ha a Barcelona millor lloc per aprendre rus i submergir-te en la cultura russa que la Casa de Rússia!

La directora i professora del Centre és Karina Chmyreva, doctora en Filologia russa i especialista en l’ensenyament del rus com a llengua estrangera. Porta anys ensenyant rus a Barcelona, participa en conferències internacionals, es dedica a desenvolupar noves i eficaces metodologies d’ensenyament, etc.

Telèfon: +34 674 11 82 59

Inscripció

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.