26 de octubre
Cursos de rus: nivell avançat (B2-C1)
Obrim un nou grup
26 de octubre
Cursos de rus: nivell avançat (B2-C1)
Obrim un nou grup
Estimats estudiants de llengua russa!

Obrim un nou grup per als estudiants de rus de nivell avançat (B2 - C1). Inici del curs: 26 d'octubre.

Estem molt orgullosos dels nostres alumnes perquè a Barcelona no hi ha cap altre centre amb grups de nivell B2-C1, i a tota Espanya, només n’hi ha a la Universitat de Granada i al Centre Rus de Ciència i Cultura a Madrid.

Si penses que podries formar part del nostre grup, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre totes les teves questions. Et necessitem!

Per aprofundir en els coneixements de la cultura russa, els nostres alumnes tenen accés gratuït a la majoria de les activitats que ofereix Casa de Rússia: projeccions de pel·lícules, cicles de conferències, trobades literàries, exposicions, sortides i excursions i molt més.

A més de les classes, oferim els nostres alumnes la possibilitat d’ampliar els seus estudis a Rússia. Un gran percentatge dels nostres alumnes han pogut viatjar a ciutats boniques com Omsk, Moscou o Sant Petersburg per realitzar el curs intensiu d’immersió en rus.

No hi ha a Barcelona millor lloc per aprendre rus i submergir-te en la cultura russa que la Casa de Rússia!

La directora i professora del Centre és Karina Chmyreva, doctora en Filologia russa i especialista en l’ensenyament del rus com a llengua estrangera. Porta anys ensenyant rus a Barcelona, participa en conferències internacionals, es dedica a desenvolupar noves i eficaces metodologies d’ensenyament, etc.

Telèfon: +34 674 11 82 59

Inscripció

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.