Cada dilluns
Vetllades literàries
Lectures i debats literaris per a nens i joves
Cada dilluns
Vetllades literàries
Lectures i debats literaris per a nens i joves
Que als nens d’avui dia no els agrada llegir, ja no és una notícia, sinó un fet dolorós.

“Vetllades literàries” és un projecte que farà el món imaginari dels nens i les nenes més ric i interessant i la vida dels seus pares més fàcil. Els temps canvien i el progrés mundial tampoc para, deixant de banda un passatemps tan meravellós i important com és la lectura. Ens agradaria que els nostres fills s’acomodin al sofà amb un llibre interessant, en comptes de passar hores en posició horitzontal hipnotitzats per diferents gadgets. Si la cosa segueix així, la lectura aviat esdevindrà un passatemps inusual i intel·lectual com ara són els escacs.

Els nous temps requereixen nous enfocaments. Als teus fills els agrada la companyia? Intentem fer-lo servir per al bé comú! Els convidem a participar en unes vetllades literàries que se celebraran en un ambient relaxat i amistós de la recent oberta i bonica biblioteca de Casa de Rússia, on llegirem i discutirem una àmplia varietat de literatura per a nens i adolescents.

A més, els nostres joves participants dibuixaran els seus personatges literaris favorits i elaboraran les seves pròpies històries. I, per descomptat, gravarem la nostra pròpia pel·lícula! Hem d'esbrinar en què es convertirà una obra literària a mans d'uns cineastes joves i talentosos. Llegir en bona companyia es passa volant, la velocitat de lectura millora i a poc a poc apareix l'interès pels llibres, així com la imaginació i la capacitat d'analitzar i escriure sobre allò que s'ha llegit.

La primera trobada tindrà lloc el 7 de febrer a les 18 hores a la biblioteca de la Fundació Casa de Rússia a Barcelona. Les classes es duran a terme un cop per setmana, els dilluns.

Autora i presentadora: Ekaterina Simkina, filòloga, graduada del departament romà-germànic de la facultat de filologia de la Universitat Estatal M. V. Lomonosov de Moscou. Durant dotze anys va impartir classes d'anglès a l'Institut Estatal de Relacions Internacionals de Moscou. A Barcelona, Ekaterina va inaugurar l'escola especialitzada en literatura «ЛитГост» (Saló Literari), que practica un enfocament integrador de les activitats educatives. Professora d'anglès per a nens, i autora de conferències interactives sobre literatura russa i estrangera per a nens i adolescents.

Esperem impacients els nostres joves lectors!

Durada de la classe: 1,5 hora.

Preu: 15€.

Inscrivint-vos aquí!

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ