L'equip de la Casa de Rússia
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
El equipo de la Casa de Rusia
Новости
Cоциальные сети:
– Facebook
– Instagram
– WhatsApp
Empleats
Anna
Silyunas
Directora general

Va néixer i créixer a Moscou. Va estudiar al col·legi francès Nº 59 i a l’Escola de la Joventut Treballadora Nº 127. Va aconseguir la seva primera feina, de secretària literària, quan tenia 16 anys.

Es va graduar de la Facultat dels Estudis Teatrals de l’Institut Estatal de l’Art Teatral (GITIS) i després va realitzar pràctiques com a ajudant del director del Gran Teatre de Ginebra.

Va obtenir el títol de màster a la Universitat de La Sorbonne (París). Va treballar de periodista a la televisió i en diferents edicions impreses. Va col·laborar amb l’empresa «All the World» com a productora i directora de projectes internacionals. Va ser redactora en cap de les revistes Muzoboz («Музобоз») i Gala. Redactora en cap de la secció People de la revista París Match. Fundadora i directora de l’empresa Art View. Des de 2000 resideix i treballa a Espanya.

Exerceix el càrrec de directora general de la Fundació Casa de Rússia a Barcelona des de 2018.

Maria
Garcia
Gestora d’esdeveniments culturals, gerent d’oficina, administradora artística, moderadora d’activitats

Nascuda i crescuda a Moscou, en la família d’un famós arquitecte: García Ordóñez, un dels autors de la Sala de Cinema i de Concerts Rússia, del Teatre de titelles Obraztsov, de l’Interdom (Llar internacional infantil) a Ivanovo, etc. Després  d’acabar el col·legi espanyol  Nº1252, Maria es va graduar de l’Institut d’Arquitectura de Moscou, i més tard va finalitzar el programa de Direcció estratègica de projectes a l’escola internacional MBA.

A Rússia, va treballar de dissenyadora d'interiors i mànager artística, i feia la projecció arquitectònica. També va treballar de corresponsal pel canal russa ТВ-Центр (TV-Centre).

Després de mudar-se a Espanya, va obtenir el diploma de l’Acadèmia de guies-traductors de Barcelona.

Domina les llengües rus, espanyol i anglès.  Sempre ha tingut molt d’interès i passió per Espanya i les seves tradicions: 18 anys de practicar la dansa espanyola al Centre cultural de Moscou és una bona mostra.

Alexandra
Petrova
Dissenyadora

Alexandra va obtenir el diploma fonamental a la Universitat de Leeds (Leeds Arts University) a Anglaterra i va acabar la EU Business School (especialitat: management del disseny).

Després de graduar-se, va realitzar pràctiques al famós Teatre Mariinski a Sant Petersburg com a escenògrafa. Va treballar de dissenyadora gràfica a l’agència de models CaptureModels i a la empresa Kresla812.

Ex professora de l’escola Acadèmia de Rudy Mercado (Alicante).

Va començar a pintar quan encara estava al col·legi.

Karina
Txmyreva
Directora del Centre de la llengua russa, professora de rus com a llengua estrangera

Va néixer a Volgograd. Va estudiar al col·legi  anglès Nº9. Es va graduar del Departament de Filologia Russa i Anglesa de la Facultat de Filologia  de la Universitat Socio-Pedagògica Estatal de Volgograd.

L’any 2004 Karina va defensar la seva tesi doctoral (especialitat: llengua russa). Abans de mudar-se a Espanya, Karina havia estat  docent al Departament de rus com a llengua estrangera a la Universitat Pedagògica Estatal de Volgograd, i va treballar  també al Departament de llengües estrangeres a l’Institut Professional de la ciutat de Zibo a la Xina.

Des de 2011 resideix i treballa a Espanya, on segueix  aplicant la seva experiència professional i impartint classes de rus en diferents escoles, centres educatius i associacions  de Barcelona. Participa de manera regular en conferències sobre l’ensenyament de la llengua russa com a llengua estrangera i es dedica a estudiar i tractar els problemes del bilingüisme.

Educa a tres fills bilingües.

Armine Shaginyan
Shaginyan
Cap del "Media Center" de Casa de Rússia

El 2011 es va llicenciar a l'Escola Superior d'Economia de Moscou, en 2016 es va graduar a la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

Està treballant a la indústria dels mitjans de comunicació des de 2009.

Des de 2018, és productora de l'Agència de notícies de Rússia TASS.

De 2015 a 2017, va dirigir el departament de comunicació i màrqueting de la casa de moda d'arts escèniques espanyola Menkes.

De 2010 al 2015, va ser responsable de projectes especials del diari Vedomosti (Sanoma Independent Media).

Ha realitzat més de 80 esdeveniments empresarials, fins i tot en el marc de fòrums i festivals internacionals a Rússia, Espanya, Itàlia i França.

Voluntaris
Luis
Luisantonio
Director d’art

Creació de disseny d’identitat, disseny gràfic i web. Director artístic i cofundador de l’estudi Digital Forms.

Va néixer i créixer a Moscou. Va estudiar i treballar a l'estudi EDAS del llegendari Vladislav Kirpíchev.

Va fer els estudis de Disseny del Producte a l'Escola Massana (Barcelona). Alhora, treballava en diverses empreses, i, a més, realitzava projectes propis.

Luisantonio, dissenyador i director artístic, és especialista en la creació del disseny de la identitat. Actualment, es concentra en el desenvolupament de projectes originals i la creació dels conceptes digitals.

Serguei
Safronov
Assessor educatiu de la directora general. Organitzador d’esdeveniments i encarregat de fundraising

Va néixer i va créixer a Moscou, es va graduar de la Universitat Estatal d'Art i Cultura de Moscou.

Exerceix el periodisme des dels 17 anys. Actualment, és el redactor en cap de l'edició digital Pedsovet.ORG. Ha participat en l'organització de diferents esdeveniments professionals, per exemple, del famós concurs "El Professor de l'Any a Rússia".

Va exercir les funcions de conseller del Ministre d'educació, del director executiu de la Federació de l'Educació en línia, del president de la Fundació Rybakov. Va formar part del Consell de la Unió de les organitzacions no comercials  de gestió de beques i ajuts Fòrum de donants.

Igor
Maksimov
Especialista en IT i màrqueting

Especialista en màrqueting, co-fundador i director de l'estudi Digital Forms. Estrateg digital i expert en l'àmbit del màrqueting digital.

Consultor en màrqueting i estratègies de negocis. Assessora en l'elaboració, desenvolupament i llançament de productes, serveis i empreses.

Exdirector de màrqueting a la Harbour.Space University (Barcelona). Havia estat també director de Producte i Projectes en Vimpelkom (Beeline, Rússia).

Graduat per la Universitat Tècnica Estatal Bauman de Moscou.

Yuri
Nesterenko
Administrador del compte d’Instagram

Yuri es va llicenciar en Dret per la Universitat Estatal de Rússia dels Estudis del Turisme i Serveis.

L’any 2014 es va graduar de la Facultat de Sociologia de la Universitat Estatal Social de Rússia.

Va ser cap del sector de màrqueting a la SL Umnye predlozheniya, va ser director de Desenvolupament a Bidsmart, director adjunt de Publicitat a la SAA Medsteklo. Va començar a la Casa de Rússia com a voluntari, però després va passar a formar part de l'equip.

Administra i promou les xarxes socials de la Casa de Rússia a Barcelona.

La seva font d'inspiració és ajudar els altres.

Marina
Suleymanova
Traductora, redactora i moderadora del Hablaclub

Va néixer i va créixer a Moscou; on al 2006, es va llicenciar en "Class Center" de Sergei Kazarnovsky.

Es va graduar a la Facultat d'Estudis Teatrals de l'Institut Estatal de l'Art Teatral (GITIS) i es va traslladar a viure a Barcelona. El 2015 va fer el Màster en Gestió Cultural a la Universitat Internacional de Catalunya.

Va treballar com a traductora i professora de rus a L'Occitane Barcelona, Hexagone language solutions, Camonclass - Corporate Language Training, així com al festival Temporada Alta (Girona).

Actualment treballa com a periodista i fotògrafa per a la revista de circ espanyola "Zirkólika".

NEWSLETTER
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.