Inici: 13 de setembre
“Camins de Don Quixot”
Una sèrie de conferències en línia
Inici: 13 de setembre
“Camins de Don Quixot”
Una sèrie de conferències en línia
Ens complau presentar-vos un nou cicle de conferències “Camins de Don Quixot”, dedicat a la novel·la que no deixa d'apassionar-nos, el protagonista del qual, juntament amb Faust i Don Joan, s'ha convertit en un dels tres mites literaris de la Nova Era.

Durant el cicle, que consistirà en vuit conferències en línia, descobrirem perquè Don Quixot va néixer a Espanya i va ser creat per Cervantes, quina riquesa de significats amaga aquesta gran novel·la i com aquesta obra va influir en diferents tipus d'art a tot el món.

Seccions de cicle:

  • Camins que ens porten a Don Quixot. Què va influir en la història i la cultura d'Espanya en l'aparició de la novel·la de Cervantes?
  • Viatjant amb Don Quixot. Descobriments que ens esperen durant les aventures de Don Quixot
  • Els camins, descoberts per Don Quixot. La influència de l'obra mestra de Cervantes a l'art mundial i la influència de l'art espanyol a la cultura russa

Les conferències estaran acompanyades per una demostració i debat sobre pintures, tapissos, il·lustracions de llibres, escenes de teatre, òperes, ballets, pel·lícules i seràn impartides pel professor Vidmantas Silyunas, doctor en Història de l'Art i Artista d'Honor de la Federació de Rússia, Cap del Departament de l'Escola-Estudi MKHAT (Teatre d'Art de Moscou), cavaller de l'Ordre del Mèrit Civil.

Les trobades es faràn en línia, en rus i amb traducció simultània al castellà.

La primera conferència “Camins que ens porten a “Don Quixot”: l'edat dels cavallers” tindrà lloc el 13 de setembre a les 18.00.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

Per participar-hi cal realitzar una inscripció al següent enllaç.

DONACIÓ