Vida de la casa
Programa musical
Concerts de música clàssica i moderna
Vida de la casa
Programa musical
Concerts de música clàssica i moderna
La música és la ciència de l’ordre, i eleva a totes les ànimes fins el bo, el just i el bell. Deu ser per l’ànima el que la gimnàstica per al cos."
Plató

Durant l’any, a Casa de Rússia a Barcelona, es fan concerts de música clàssica i moderna. Els programes inclouen obres de diverses èpoques, estils i gèneres.

Des de l’abril de 2019, la Fundació Casa de Rússia a Barcelona és, també, la representant de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, i avui en dia està en procés l’apertura d’una seu dedicada a la música. D’aquesta manera, serem la primera Universitat de Catalunya que entrega diplomes de Grau i Màster.

A l’escenari de la Casa de Rússia hi surten tant els artistes de fama mundial com els artistes joves i talentosos de diversos països. Degut a l’estreta col·laboració de la Casa de Rússia a Barcelona amb un dels centres educatius musicals més famosos a Espanya, el Conservatori del Liceu, estudiants i doctorands del Conservatori ofereixen concerts regulars a la Sala Blanca de la nostra Fundació.

Els anuncis de tots els esdeveniments es publiquen a la secció de notícies de la nostra pàgina web, les pàgines de Casa de Rússia al Facebook i Instagram, i al grup especial de WhatsApp. També pots subscriure’t al butlletí de notícies de la Casa de Rússia.

Per a col·laborar, truca al +34 605 82 82 10 o envia un correu electrònic a: mail@casaderusia.es
Concerts
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.