Vida de la Fundació
Programa musical
Concerts de música clàssica i moderna
Vida de la casa
Programa musical
Concerts de música clàssica i moderna
La música és la ciència de l’ordre, i eleva a totes les ànimes fins el bo, el just i el bell. Deu ser per l’ànima el que la gimnàstica per al cos."
Plató

Durant l’any, a Fundació cultural CdR a Barcelona, es fan concerts de música clàssica i moderna. Els programes inclouen obres de diverses èpoques, estils i gèneres.

Des de l’abril de 2019, la Fundació cultural CdR a Barcelona és, també, la representant de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, i avui en dia està en procés l’apertura d’una seu dedicada a la música. D’aquesta manera, serem la primera Universitat de Catalunya que entrega diplomes de Grau i Màster.

A l’escenari de la Fundació cultural CdR hi surten tant els artistes de fama mundial com els artistes joves i talentosos de diversos països. Degut a l’estreta col·laboració de la Fundació cultural CdR a Barcelona amb un dels centres educatius musicals més famosos a Espanya, el Conservatori del Liceu, estudiants i doctorands del Conservatori ofereixen concerts regulars a la Sala Blanca de la nostra Fundació.

Els anuncis de tots els esdeveniments es publiquen a la secció de notícies de la nostra pàgina web, les pàgines de Fundació cultural CdR al Facebook i Instagram, i al grup especial de WhatsApp. També pots subscriure’t al butlletí de notícies de la Fundació cultural CdR.

Per a col·laborar, envia un correu electrònic a: mail@casaderusia.es
Concerts
DONACIÓ