Vida de la Casa
Visites guiades
Visitas temáticas
Vida de la Casa
Visites guiades
Visites temàtiques
La Casa de Rússia organitza regularment visites temàtiques.

Per als que us agradin les rutes individuals originals i vulgueu saber més que allò que està escrit en els llibres, us oferim les nostres visites guiades per Barcelona.

Visitar els museus i les galeries de Barcelona en companyia d'un guia professional és una oportunitat única de veure l'art des d'una perspectiva singular i entendre’l més a fons.

No tingueu cap por d'avorrir-vos: durant les nostres visites aprendreu i us sorprendreu!

Fem visites en grup. Seguiu la nostra programació: publiquem tots els anuncis sobre les visites en aquest apartat de la pàgina web, així com a les nostres pàgines de Facebook e Instagram, i també al xat de Whats App. A més a més, us podeu inscriure al mailing de la Casa de Rússia.

Per reservar una visita - sols, amb família o amb amics – truqueu al +34 691 15 39 83 o escriviu a: mail@casaderusia.es.
Visitas guiadas
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.