Casa de Rússia
Sobre la Casa de Rússia
Casa de Rússia
Sobre la Casa de Rússia
La Fundació Casa de Rússia a Barcelona és un projecte creatiu i conceptual que busca presentar a la societat internacional un format nou que posiciona Rússia en el context europeu com un estat modern, disposat a col·laborar en els àmbits de la ciència, la cultura, negocis i innovacions i les tecnologies.

L’objectiu principal de la Casa de Rússia a Barcelona és la assistència activa en el desenvolupament de les relacions culturals, educatives, econòmiques i comercials entre Rússia i Espanya, l’establiment de contactes entre les regions russes i espanyoles, la promoció de l’art contemporani rus i l’amplificació de la cooperació entre les entitats educatives, centres científics, organitzacions culturals i esportives d’ambdós països.

La nostra Fundació procura crear noves oportunitats per a fomentar diversos i interessants projectes que popularitzin i desenvolupin l’art rus i la educació.

Avui en dia la Casa de Rússia a Barcelona compta amb més de 350 projectes culturals, benèfics i de negocis. Afirmant-se així com un espai multifuncional i obert a tothom, que reuneix els activitats de tots els àmbits culturals, educatius i de negocis.

Les activitats organitzades per la Casa de Rússia estan destinades a representants de tots els grups socials i de totes edats.

Els nostres visitants són un públic molt ample i de diverses nacionalitats, amb una posició activa en vers la vida, oberts a tot allò nou, interessats en l’art, la cultura, la ciència i l’educació.

La fundació benèfica “Casa de Rússia a Barcelona” va ser fundada el 10 de desembre del 2010 com un projecte privat de grans empreses i representants de la societat civil russa.

President: Ivan Riutov
primer vicepresident, Gazprombank (SA)

Vicepresident: Mikhaïl Xvidkói
Representant Especial del President de la Federació Russa per a la Cooperació Cultural Internacional, representant oficial de la Federació de Russa al Consell de la Cooperació Humanitària dels països membres de la CEI, estadista i personalidad de la cultura.

Membres del patronat:

Elena Falkòva
directora del Secretariat del President del Directori del Banc Gazprombank (SA)

Valeri Slavinski
primer Vicepresident del Banc Gazprombank (SA), catedràtic, director adjunt del Departament de Gazprombank Economia i Negoci Bancari a l'Institut Internacional de Política i Diplomacia Energètica (MIEP) de la Universitat de Relacions Internacionals del Ministeri d'Assumptes Exteriors de Rússia (MGIMO)

Secretari: Serguei Kràssin
director del Centre de suport a l'Emprenedoria Corporativa, Gazprombank (SA)

Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
+34 691 15 39 83
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.