Casa de Rússia
Sobre la Casa de Rússia
Casa de Rússia
Sobre la Casa de Rússia
La Fundació Casa de Rússia a Barcelona és un projecte creatiu i conceptual, que busca presentar, a la societat internacional, un format nou que posiciona Rússia, en el context europeu, com un estat modern, disposat a col·laborar en els àmbits de la ciència, la cultura, els negocis, les innovacions i les tecnologies.

L’objectiu principal de la Casa de Rússia a Barcelona és la assistència activa en el desenvolupament de les relacions culturals, educatives, econòmiques i comercials entre Rússia i Espanya, i fins i tot l’establiment de contactes entre les regions russes i espanyoles, la promoció de l’art contemporani rus i l’amplificació de la cooperació entre les entitats educatives, centres científics, organitzacions culturals i esportives d’ambdós països.

La nostra Fundació procura crear noves oportunitats per a fomentar diversos i interessants projectes que popularitzin i desenvolupin l’art rus i la educació.

Avui en dia la Casa de Rússia a Barcelona compta amb més de 350 projectes culturals, benèfics i de negocis. Podem declarar que som un espai multifuncional i obert a tothom, que reuneix les missions cultural, educativa i negociant.

Les activitats organitzades per la Casa de Rússia estan destinades als representants de tots els grups socials i de totes edats.

Els nostres visitants són un públic molt ample i multinacional, amb una posició activa en la vida, oberts a tot allò nou, interessats en l’art, la cultura, la ciència i l’educació.

La fundació benèfica “Casa de Rússia a Barcelona” va ser fundada el 10 de desembre del 2010 com un projecte privat de grans empreses i representants de la societat civil russa.

L’òrgan administratiu de la fundació és el Patronat, el president del qual és el Vicepresident de la Duma Estatal del Parlament de la Federació de Rússia A.D. Zhúkov.


El Patronat està format per:

M.Y. Shvydkoy – Vicepresident del Patronat, Representant Especial del President de la Federació de Rússia per a la Cooperació Cultural Internacional, Ambaixador Especial, representant de la Federació de Rússia al Consell de la cooperació humanitària dels països membres de la CEI;

Slavinski Valeriy – primer Vicepresident del Banc Gazprombank;

Falkova Elena – cap del Secretariat del President del Directori del Banc Gazprombank;

Anna Silyunas – directora general de la fundació “Casa de Rússia a Barcelona”.
Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
+34 691 15 39 83
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.