Centre d'idiomes
Cursos de rus
Centre d'idiomes
Cursos de rus

“Un espai únic per aprendre la llengua, descobrir la cultura i conèixer la seva gent, per a mi, una gran troballa.”
Ramón Rius, estudiant

Últimament, la quantitat dels russos-parlants al nostre món ha crescut considerablement: actualment són unes 278 milions persones. La nostra fundació ofereix un ventall d’activitats per a tots els que ja hi estudien o volen estudiar la llengua russa.

La directora i professora del Centre de la llengua russa és Karina Txmyreva, doctora en Filologia russa i especialista en l’ensenyament del rus com a llengua estrangera. Karina ha desenvolupat la seva experiència professional en diversos països Durant molts anys imparteix rus com a  llengua estrangera en distintes institucions i col·legis de Barcelona, com l’Escola Oficial d’Idiomes de Drassanes, el col·legi La Miranda i la Fundació Casa de Rússia, entre d'altres.

Tenim grups de tots els nivells (desde zero fins el C1) i classes obertes de rus.

L’horari i els preus dels cursos són els següents:

Horari de classes:
dilluns i dimecres
18.00 – 19.30
19.30 – 21.00

dimarts i dijous
18.00 – 19.30
19.30 – 21.00

Preus:
El preu del curs anual és de 770 € dividit en:
– una quota inicial de 230 €
– tres quotes addicionals de 180 €  cadascuna que s’abonen durant el curs.

‍Els  alumnes nous hauran d’abonar una matrícula de 30€ en la que s’inclou el llibre de text.
Existeix la possibilitat de pagar el curs en una única quota bonificada de 695 € amb matrícula gratuïta.

Inici de les classes:
26/09/2019 grups A2 i B1
01/10/2019 altres grups

Últim dia de classes: 18/06/2020
Vacances de Nadal: с 23/12/2019 fins 07/01/2020
Vacances de Setmana Santa: с 05/04/2020 fins 13/04/2020

привет, я студент регулярных курсов русского языка в русском доме. На мой взгляд, это не только лучшая школа в Барселоне, но, возможно, и в Европе, что связано с качеством преподавателей, гибкостью занятий, небольшим количеством учеников в группе, добротой администрации и менеджера, а также тем, что они являются центром тестирования trki. Я очень рекомендую эту школу
Люис

"Unes classes amenes i productives, un plaer, com sempre, compartir els capvespres a la classe de rus de la Casa de Rússia"
Francina

Els que voleu estudiar rus, però encara teniu dubte, veniu a les nostres classes obertes per motivar-vos!

L’horari i el temari de les classes obertes a la primavera 2020 és:

26 de febrer – Masterclass: l’alfabet ciríl·lic i fonètica del rus / Llegir en rus? Fàcil!
18 de març – Curset intensiu de rus col·loquial;
22 d’abril – Aprendre rus amb pel·lícules. Visionat de pel·lícula i xerrada posterior;
20 de maig – Curset bàsic de rus per a viatgers;
17 de juny – Sessió informativa sobre el curs intensiu d’estiu.

Dos cops l’any, al desembre i al juny, organitzem l’examen oficial de rus com a llengua estrangera TRKI i les Olimpíades de llengua russa. També us oferim cursos de preparació per als exàmens.

Si teniu por d’oblidar el que hàgiu après durant l’any, inscriviu-vos als cursos intensius d’estiu!

Aquest curs intensiu d’estiu 2020 es realitzarà del 6 al 31 de juliol (4 setmanes). Inscripció oberta fins l’1 de juliol.

“He cursado un intensivo de verano en Casa de Rusia y la experiencia ha sido totalmente recomendable. La profesora Karina nos ha enseñado y ayudado a consolidar el idioma a través de clases dinámicas y un buen ambiente. En definitiva, muy buena experiencia y profesora!”
Gloria

A més, des del 2019 els nostres alumnes tenen l’oportunitat de realitzar estances a Sant Petersburg, a l’escola de rus de Stanislav Chernyshev, autor del manual “Поехали” – un dels manuals més famosos i populars de rus.

“Los cursos intensivos fueron muy completos y muy útiles, en el caso de nuestro grupo, que éramos grupo de nivel avanzado, cada día nada más llegar cada uno de los estudiantes debíamos hablar sobre noticias, hablar de la actualidad, ya fuera sobre Rusia o del mundo en general; la condición era que teníamos que informarnos a través de medios de comunicación rusos (ya fueran noticiarios, periódicos, revistas…). Después de eso, dedicamos otra parte de la clase al repaso de gramática según nuestras propias necesidades, y la última parte de la clase, se dedicaba a la práctica de vocabulario común pero más específico a través de textos (lectura, comentario de texto, ejercicios de vocabulario, argumentación de ideas…). Sin duda, es una experiencia y una escuela que recomiendo a todos mis compañeros ya que me ha enriquecido tanto a nivel lingüístico como a nivel cultural, ya que me ha ayudado a desarrollarme sobretodo en la comunicación oral.”,
Pilar

“Hemos tenido la oportunidad de estar inmersos y practicar la lengua rusa no sólo en las clases, sino también en el día a día, ya que estabamos alojados en familias rusas o con estudiantes rusos. Además de los cursos intensivos, cada semana la escuela también organizaba actividades culturales para conocer el país y la ciudad.  Creo que San Petersburgo es una ciudad ideal para ir a estudiar ruso ya que tiene muchísima vida a nivel cultural y estudiantil”.
Pablo

El programa de la Casa de Rússia inclou diverses masterclasses, conferències mensuals, trobades del Parla club, Cineclub, Cafè literari, on pots  practicar el teu rus en un ambient acollidor i relaxat.

La Casa de Rússia a Barcelona col·labora amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg, l’Institut Pushkin a Moscou, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, la qual cosa li permet oferir molts programes educatius diferents.

A més, els nostres alumnes tenen accés remot a la Biblioteca Presidencial Boris Ieltsin. El Centre disposa d’allò necessari per a l’accés remot als seus vastos arxius de literatura de ficció i ciència, així com a àudios, vídeos i material fotogràfic.

Si encara teniu qualsevol dubte que la Casa de Rússia sigui el millor lloc per estudiar rus, veniu a les nostres classes obertes i inscriviu-vos als cursos!
Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.