18 jun y 17 des
Test oficial de rus TRKI
En col·laboració amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg
18 jun y 17 des
Test oficial de rus TRKI
En col·laboració amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg
En col·laboració amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg (UESP), la Casa de Rússia a Barcelona ofereix la possibilitat d’avaluar-se amb l'examen oficial de rus com a llengua estrangera (CRLE).

Aquest any, la Fundació "Casa de Rússia a Barcelona" realitzarà el cinquè examen internacional CRLE, que permet determinar el nivell de domini de l'idioma rus en l’àmbit oficial. Si t'estàs preparant per estudiar una carrera universitària a Rússia, treballes amb l'idioma rus o simplement vols fer realitat els teus coneixements, et convidem a fer l'examen, que tindrà lloc el 18 de juny a les 10:00.

Preu: 100 euros

Enllaç cap a la inscripció

El certificat emès per la UESP és l'únic document oficial que verifica el nivell del domini del rus com a llengua estrangera, d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (CEFR) a Rússia, i en altres països.

El 31 de maig a les 18:00 hores et convidem a participar en una classe oberta i gratuïta, dedicada a la preparació per a l'examen CEFR. La classe, que tindrà lloc a Casa de Rússia a Barcelona, serà impartida per la directora del Centre de Llengua Russa de Casa de Rússia, Karina Chmyreva.

Inscriu-te a la classe


El CRLE inclou 5 subtest, que examinen el nivell en diferents àmbits de l'ús de la llengua:

Escriptura: examen d'habilitats comunicatives per escrit.

Vocabulari. Gramàtica: examen de vocabulari bàsic. 

Lectura: examen de comprensió lectora amb estructures gramaticals complicades, i prova d’habilitats pel que fa a l’ús del text.

Escolta: examen de comprensió del contingut en el text: tema, idea principal, informació general i complementària del text examinat. 

Oral: examen d'habilitats a l'hora de reproduir frases adients i coherents pel que fa al tema ofert. També s’han de crear frases basades en el que s’ha llegit o escoltat, i transmetre el contingut del text.


Els nivells que s'ofereixen són:

Nivell elemental (TEL)/А1: aprovar aquest examen significa que l'estudiant té un coneixement bàsic de la llengua russa, suficient per a situacions quotidianes però bàsiques. Demostra que té una base suficient per continuar amb els estudis en un nivell superior.

Nivell bàsic (TBL)/A2: aprovar aquest examen significa que l'estudiant té un coneixement inicial de la llengua russa, suficient per a situacions quotidianes en entorns de diferents característiques. Aquest és el nivell mínim exigit per poder realitzar una activitat professional (limitada) i per poder passar l'examen requerit per a l'obtenció de la nacionalitat russa.

Primer nivell (CRLE-I)/B1: aprovar aquest examen significa que l'estudiant té un coneixement mitjà de la llengua russa, que li permet comunicar-se en situacions quotidianes, com ara l’entorn escolar o laboral, d'acord amb els estàndards estatals del rus com a llengua estrangera. El certificat és imprescindible per estudiar a universitats russes.

Segon nivell (CRLE-II)/B2: aprovar aquest examen significa que l'estudiant té un coneixement alt de la llengua russa, que li permet dur a terme activitats professionals en rus i en àmbits com ara l'enginyeria, les humanitats i les ciències. El certificat es requereix per obtenir una llicenciatura o acabar un màster.

Tercer nivell (CRLE-III)/C1: aprovar aquest examen significa que l'estudiant pot fer servir el rus en determinades activitats professionals: filologia, traducció, edició, periodisme, diplomàcia o management en un ambient de parla russa.

Quart nivell (CRLE-IV)/C2: aprovar aquest examen significa que l'estudiant té un coneixement alt de la llengua russa, que pot ser comparat amb el d'una persona nativa. El certificat permet obtenir el diploma de magistrat en filologia, amb el qual es poden exercir totes les activitats professionals en àmbits relacionats amb l’educació o la recerca de la llengua russa.

Una oportunitat única per a residents fora de la provincia de Barcelona: podran fer l’examen de TRKI des de casa. Aquesta és una mesura temporal que s’aplica per la situació epidemiològica que impedeix els desplaçaments interprovincials. El test online manté l’estructura i l’algoritme igual al de l’examen presencial.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.