Casa de Rússia
Fer una donació
Com fer una donació a la Casa de Rússia a Barcelona
Casa de Rússia
Fer una donació
Com fer una donació a la Casa de Rússia a Barcelona
Pot pagar online amb la seva targeta bancària o realitzar el pagament mitjançant el PayPal:


També, pot fer una transferència bancària.Si us plau, indiqui el seu nom i cognom en els comentaris de l’operació.

Fundació Casa de Rússia a Barcelona
ES81 0049 1806 90 2212050999
Pot recolzar a la Fundació Casa de Rússia a Barcelona, fent una donació benèfica dirigida tant a les activitats diàries de la Fundació com als projectes especials.

Per obtenir més informació sobre les opcions d’associació, visiti personalment la Casa, escrigui un correu personal a mail@casaderusia.es o truqui al +34 691 153 983.

La missió principal de la Fundació consisteix en inspirar i recolzar projectes nous i rellevants, com part d’una estratègia de desenvolupament general. El treball de la Casa de Rússia té com objectiu atraure fondos per donar recolzament a les activitats actuals i la realització de nous projectes.

La Fundació, com a estructura operativa i enèrgica, no només busca convertir-se en un digne successor de les tradicions filantròpiques russes, atraient a nous fideïcomissaris i filantrops, sinó també crear constantment noves oportunitats pel sorgiment de projectes moderns i interessants, destinats a la promoció i el desenvolupament de l’art nacional.
Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
+34 691 15 39 83
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.