Casa de Rússia
Fer una donació
Com fer una donació a la Casa de Rússia a Barcelona
Casa de Rússia
Fer una donació
Com fer una donació a la Casa de Rússia a Barcelona
Pot pagar online amb la seva targeta bancària o realitzar el pagament mitjançant el PayPal:


També, pot fer una transferència bancària.Si us plau, indiqui el seu nom i cognom en els comentaris de l’operació.

Fundació Casa de Rússia a Barcelona
ES81 0049 1806 90 2212050999
Pot recolzar a la Fundació Casa de Rússia a Barcelona, fent una donació benèfica dirigida tant a les activitats diàries de la Fundació com als projectes especials.

Per obtenir més informació sobre les opcions d’associació, visiti personalment la Casa, escrigui un correu personal a mail@casaderusia.es o truqui al +34 691 153 983.

La missió principal de la Fundació consisteix en inspirar i recolzar projectes nous i rellevants, com part d’una estratègia de desenvolupament general. El treball de la Casa de Rússia té com objectiu atraure fondos per donar recolzament a les activitats actuals i la realització de nous projectes.

La Fundació, com a estructura operativa i enèrgica, no només busca convertir-se en un digne successor de les tradicions filantròpiques russes, atraient a nous fideïcomissaris i filantrops, sinó també crear constantment noves oportunitats pel sorgiment de projectes moderns i interessants, destinats a la promoció i el desenvolupament de l’art nacional.
Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
+34 691 15 39 83
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.