Centre d'idiomes
Sobre el Centre d'idiomes
Centre d'idiomes
Sobre el Centre d'idiomes

El Centre d'Idioma Rus a Barcelona té quatre àrees d'activitat:

– com a sistema educatiu que ofereix la possibilitat de l'estudi de la llengua i la cultura russes utilitzant els mètodes i programes més innovadores, incloent cursos de rus com llengua estrangera, treballs individuals i grupals amb materials multimèdia, lectures d'art i estudis d'obres literàries clàssiques;

– com a centre metòdic que ofereix als professors de rus millorar la seva qualificació, estar al cas de la metodologia actual docent, escollir manuals, materials didàctics i científics, obtenir consultes professionals;

– com a centre de recursos que proporciona accés a la gran varietat d’informació educatiu-metòdica i científica més popular a Rússia;

– com una plataforma per a esdeveniments artístics (exposicions, tallers, sessions de cinema, concursos creatius, festivals, etc.) i científics (conferències, taules rodones, seminaris, etc.), així com a  mediador en la comunicació informal entre representants de distintes cultures.

El Centre Rus disposa de:

– Material de Belles Arts;
– Literatura per la educació;
– Manuals i materials metòdics;
– Literatura de divulgació científica;
– Edicions infantils;
– Llibres d’història, filosofia, psicologia, cultura, art, economia, dret;
– Diccionaris de rus, materials de consulta, enciclopèdies;
– Mediateques
– Bancs d’informació multimèdia, que inclou materials d’àudio i vídeo.

Deguda la col·laboració amb la Biblioteca Presidencial Boris Yeltsin, el Centre disposa de tot allò necessari per permetre l’accés remot als vastos arxius de literatura de ficció i científica, així com els àudios, vídeos i foto materials.

A l’abril, en el Centre apareixerà un nou projecte: en cooperació amb la facultat de filologia de la Universitat Estatal de Moscou, a la nostra pàgina web començarà a funcionar el Laboratori Metòdic Interactiu, amb una llista completa de materials necessaris per l’estudi de rus, dividida en sis nivells per a la seva comoditat. A més, els usuaris tindran una oportunitat única de poder contactar online amb els especialistes de la Universitat Estatal de Moscou
Horaris:
De dm a dv: 10-14, 16-20
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.