10 maig – 21 juny
El museu i l'exposició. III curs del programa “Pintura + escultura = museu”
Casa de l’Art per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
10 maig – 21 juny
El museu i l'exposició. III curs del programa “Pintura + escultura = museu”
Casa de l’Art per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
Del 10 maig al 21 juny la Casa de l'Art de la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’ celebrarà el tercer curs del nou programa ‘Pintura + escultura = museu’, dissenyat per a nens i joves de 8 a 17 anys.

Al museu d'art modern, tots tenen l'oportunitat de presentar la seva feina i idear un projecte expositiu únic, per això és necessari crear quelcom realment interessant que pugui sorprendre i fer pensar. El nou curs de la nostra Casa de l’Art tracta de la creació d'una col·lecció d'objectes d'art i del disseny de l'espai on s'exposaran.

El programa del III curs:

El museu - l'exposició

10 maig – 21 juny (7 classes)

El tercer curs estarà dedicat a dissenyar un espai on exposar la col·lecció d'objectes d'art creats pels nostres joves genis. Junts descobrirem la història de la fundació de museus d'art clàssic i espais d'art modern, i ens convertirem en comissaris de la nostra exposició.

Tècniques: disseny arquitectònic, interiorisme, maquetació.

L'objectiu del curs

El programa del curs va ser creat per al domini gradual de diferents tècniques artístiques: de la creació de superfícies planes al volum, del dibuix al disseny. Els estudiants se submergiran en el món de la gràfica abstracta i il·lustrativa, els collages, el disseny i l'arquitectura. En brindar als nostres estudiants un espai i temes per a la creativitat, esperem que cadascú pugui expressar-se i revelar el seu talent.

L'objectiu principal de la nostra escola és el desenvolupament del pensament analític i conceptual en els estudiants. Les classes els ajudaran a dominar la tècnica de l'esbós ràpid, el dibuix, el modelatge, la fotografia, la gravació de vídeos, així com l'art d'escriure assajos. Els participants del curs aprendran a fer presentacions creatives i a defensar raonablement els seus projectes i idees.

Paral·lelament als exercicis pràctics, s'oferirà als estudiants un curs de conferències sobre la història de l'art, el disseny i l'arquitectura; per animar-los a estudiar la naturalesa de les formes, els colors i la composició.

Paraules clau del curs: l'objecte artístic, de la superfície plana al volum, subseqüència, consistency, comissariat, disseny de l'exposició i del seu espai expositiu, arquitectura i museus.

Els nostres professors són alumnes del llegendari Vladislav Kirpichev, el fundador de l'escola-estudi experimental EDAS.

Luisantonio Villavicencio, especialista en brànding i identitat visual, es va graduar al Centre d'Art i Disseny Escola Massana de Barcelona. Actualment, Luisantonio para molta atenció al desenvolupament de les tendències creatives i la creació de conceptes digitals.

María García, art-mànager de la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’, es va graduar a l'Institut d'Arquitectura de Moscou i durant molts anys s'ha dedicat al disseny d'interiors i enginyeria de projecció, treballant com l'arquitecta principal de projectes. María va heretar el seu amor per l'arquitectura del seu avi, el famós arquitecte Yuriy Gamburg, i del seu pare, Mario García Ordoñez. María García és també guia-traductora professional.

Les classes a la Casa de l'Art s'impartiran en rus i castellà. El nombre d'estudiants està estrictament limitat.

Durada de cada classe: 2,30 hores (amb un descans).

Preu d'una classe: 25 € (classe + materials).

Tot el curs (del 10 maig al 21 juny / 7 classes): 175 €

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre els estudis a la Casa de l'Art pel telèfon 691-153-983.

INSCRIPCIÓ

DONACIÓ