oct – mai
Escola online SPbSU
Inici del curs: el 17 d’octubre
oct – mai
Escola online SPbSU
Inici del curs: el 17 d’octubre
La Casa de Rússia a Barcelona es complau d’anunciar que a partir del 17 d'octubre comença un nou curs a l'Escola online SPbSU!

Les classes tindran lloc els dissabtes.

L'Escola online SPbSU és un dels projectes educatius conjunts de la Casa de Rússia i la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

És una oportunitat única per als estudiants de l'idioma rus, o de la història i literatura russes, així com per a aquells que volen accedir a una educació superior a Rússia o aprofundir en l'aprenentatge a distància, amb classes impartides per professors qualificats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg. El programa és adient pels que volen millorar els seus coneixements de l'idioma rus, de la cultura russa i de la seva història.

L’estiu de l’any 2018 la Universitat Estatal de Sant Petersburg va llançar el projecte Escola online SPbSU per promoure l'idioma rus a l'estranger i així mateix atreure l'atenció en vers l'educació russa. Any rere any creix el nombre dels alumnes i països participants.

L’any 2018, el programa incloïa només tres disciplines: Llengua russa, Literatura russa i Història de Rússia, que contenen elements del programa educatiu estatal rus de batxillerat. El nou curs també inclou les següents matèries: Matemàtiques, Ciències Socials i Geografia.

Els alumnes poden participar en el programa a partir de 14 anys. La durada de les classes és de uns 50 a 55 minuts i a cada matèria es donen entre 30 i 35 classes. Al final del cicle, els estudiants rebran un certificat amb els resultats obtinguts. Les classes es  donen els dissabtes: comencen a les 10 h i acaben a les 15.20 h (hora Barcelona).

L’horari dels cursos estarà disponible per a aquells que s’hi inscriguin.

Inscripció

La Universitat Estatal de Sant Petersburg és la universitat més antiga de Rússia i va ser fundada per l'emperador Pere I el gran l’any 1724. Actualment, aquesta universitat és un centre científic, educatiu i cultural d'importància mundial i fa part invariablement de prestigiosos rànquings internacionals . A més, la SPbSU és una de les dues úniques universitats russes que tenen el dret de crear els seus propis estàndards educatius i emetre titulacions amb el seu segell, en rus i en anglès.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.