oct – mai
Escola online SPbSU
Cursos online: Llengua, literatura i història russa
oct – mai
Escola online SPbSU
Cursos online: Llengua, literatura i història russa
La Casa de Rússia a Barcelona es complau en presentar-vos un projecte nou, nascut en el marc de la cooperació amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg: l’escola online per a estudiants de secundària i batxillerat.

La Casa de Rússia a Barcelona es complau en presentar-vos un projecte nou, nascut en el marc de la cooperació amb la Universitat Estatal de Sant Petersburg: l’escola online per a estudiants de secundària i batxillerat.

Aquest programa consisteix en un curs de conferències online per a estudiants de l’idioma rus, i està dividit en tres matèries principals: "Idioma rus", "Literatura russa" i "Història de Rússia". Les conferències contenen elements del programa educatiu, concretament del període de graduació de les disciplines senyalades.

L’escola online de la Universitat Estatal de Sant Petersburg és una oportunitat única pels estudiants d’idioma rus, de literatura o història russa, així com per a aquells que desitgen accedir a una educació superior a Rússia o aprofundir en el aprenentatge a distància, amb classes impartides per mestres qualificats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg. Aquest és un programa educatiu únic, així com una oportunitat de millorar els coneixements de l’idioma rus, la cultura i la història de Rússia.

Edat mínima per participar en el programa: a partir de 14 anys. La duració de les classes és de 50 a 55 minuts i cada matèria consta de 30 a 35 classes. Al final del cicle, els estudiants rebran un certificat amb els resultats obtinguts.

Horari:

11.00-11.50 – Literatura russa

12.00-12.50 – Història de Rússia

13.00-13.50 – Llengua russa

T’esperem сada dissabte a les 11.00h a la Casa de Rússia a Barcelona.

Per inscriure’t, visita aquest enlace

La Universitat Estatal de Sant Petersburg és la primera universitat russa, fundada pel tsar Pere I l’any 1724. Avui en dia, la Universitat és un centre científic, educatiu i cultural d'importància mundial, figura als rànquings prestigiosos internacionals. A més, SPbU és una de les dues universitats russes amb estatus especial, segons el qual té el dret de crear els seus propis estàndards educatius i emetre certificats propis tant en rus com en anglès.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.