maig 2020
Exposicions virtuals de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
Exposicions «Tres segles de la història de la SPbU», «Ivan Kotov: Heroi de la Unió Soviètica. 100 anys del naixement del científic», «Personalitats destacades». «El calendari de la Victòria»
maig 2020
Exposicions virtuals de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
Exposicions «Tres segles de la història de la SPbU», «Ivan Kotov: Heroi de la Unió Soviètica. 100 anys del naixement del científic», «Personalitats destacades». «El calendari de la Victòria»
Amb motiu de la commemoració del 75è aniversari de la Victòria a la Gran Guerra Pàtria, el Museu de la Història de la SPbU us convida a veure les seves exposicions virtuals.

L'exposició «Tres segles de la història» va ser inaugurada per al 290è aniversari de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, fundada l’any 1724 com a part de l'Acadèmia de les Ciències. Aquesta exposició reflecteix les pàgines més importants i interessants de la història de la primera universitat russa.

Entre els objectes exposats, s’hi poden trobar documents reals, fotografies, instruments, manuals, llibres, articles personals dels científics destacats, i també els regals rebuts per la universitat.

Pàgina web

L’exposició «Ivan Kotov: Heroi de la Unió Soviètica. 100 anys del naixement del científic» està dedicada a I. V. Kotov: un dels catedràtics més famosos de la universitat, economista, director del Departament de Càlculs econòmics i matemàtics.

L’any 2005, la seva vídua Valentina va lliurar al Museu de la Història de la SPbU documents, fotografies, diaris, llibres i articles personals del seu difunt marit. Una petita part del patrimoni està disponible en el marc de l'exposició.

Pàgina web

La Universitat Estatal de Sant Petersburg és coneguda pels seus cèlebres llicenciats, que han aconseguit la fama en els àmbits de la ciència, política i cultura. Podreu conèixer els seus noms i saber més sobre les seves vides en l'exposició «Personalitats destacades».

Pàgina web

A més, el Museu de la Història de la SPbU va publicar «El calendari de la Victòria». A diferència d'altres calendaris semblants, aquest comença i acaba al maig, el mes de la Victòria. El calendari està disponible als següents enllaços.

Pàgina web

Vkontakte

Facebook

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.