des – mai 2021
«Hermitage. El patrimoni salvat»
Exposició multimèdia
des – mai 2021
«Hermitage. El patrimoni salvat»
Exposició multimèdia
¡Estimats amics! La Fundació Casa de Rússia a Barcelona i la Universitat Estatal de Sant Petersburg us presenten l'exposició multimèdia «L’Hermitage. El patrimoni salvat», dedicada a la història de l'evacuació i conservació de la col·lecció del Museu de l'Hermitage - el principal museu del país i el segon museu d'art més gran del món - en període del setge de Leningrad (durant la Segona Guerra Mundial).

Organitzada per la Fundació Casa de Rússia a Barcelona i la Universitat Estatal de Sant Petersburg, l'exposició inclou més de 100 fotografies, dibuixos i aquarel·les, únics pel seu valor i expressivitat artístiques.

L'exposició, que fusiona l'estil documental amb l'art de collage, compta amb les video-cròniques dels anys de la Guerra i el vídeo mapping que permeten a l'espectador submergir completament en l'atmosfera de Leningrad dels anys de l'assetjament, així com conèixer a Sverdlovsk, una ciutat als Urals, a on el museu va evacuar més d'un milió de les seves obres d'art per a protegir-les de la Guerra.

L’exposició «L’Hermitage. El patrimoni salvat» és un intent d’aproximar-se a aquell terrible període de la història russa a través del prisma d’una gesta quotidiana però heroica, realitzada en nom de l’art pel personal del principal museu del país i el segon museu d’art més gran del món: l’Hermitage.

El Museu de l'Hermitage va ser fundat el 1764 com a col·lecció privada de l'emperadriu Catalina II i es va obrir al públic el 1852. Avui en dia, la col·lecció de l'Hermitage compta amb gairebé tres milions d'obres d'art i monuments de patrimoni mundial.

Casa de Rússia a Barcelona prorroga l'exposició "Hermitage. El patrimoni salvat" fins al 31 de maig 2021 a causa del gran interès per part de l'audiència.

Horari: de dimarts a divendres, de 16.00 a 20.00.

A partir del 7 de gener 2021 la Fundació Casa de Rússia començarà a realitzar visites guiades a l'exposició. Més informació i inscripcions: mail@casaderusia.es / +34 691 15 39 83.

Direcció: Carrer de Josep Anselm Clavé 31, 08002, Barcelona.

Registre per visita ->

Registre per visita guiada ->

Donacions – 3 euros

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.