juliol 2020
Juliol solidari
Recollida de mascaretes, antisèptics i aliments per a gent necessitada
juliol 2020
Juliol solidari
Recollida de mascaretes, antisèptics i aliments per a gent necessitada
Estimats amics!

Estem en ple estiu, i molts de nosaltres aviat ens anirem de vacances. Alguns somien amb veure els seus familiars o amics que viuen en altres ciutats en altres països. O, fins i tot, n’hi ha qui pensa redescobrir Barcelona o viatjar per Espanya.

No obstant això, molt a prop nostre, als nostres barris i als nostres carrers, viu gent que no pot fer res d’això. Són aquells que la pandèmia ha aguditzat la seva fragilitat, els que miren el futur amb por i inseguretat: ancians solitaris, els sense sostre i gent amb pocs recursos, famílies immigrants i refugiades.

Tots ells han sigut les víctimes més vulnerables d'aquests temps difícils i impredictibles, i aquest estiu no serà gens fàcil per a ells.

Fins a finals de juliol, des de l'equip de la Casa de Rússia volem fer una recollida d'articles bàsics per donar-los a l'organització beneficiària i voluntària Comunitat de Sant Egidi, que es dedica a ajudar a la gent necessitada.

Ens podeu portar:

- mascaretes i antisèptics de mà;

- ampolletes petites d'aigua natural;

- llegums, pasta, arròs;

- conserves de tonyina;

-truites envasades al buit;

- llet;

-galetes/ dolços  envasats de forma individual;

- oli d'oliva.

Estem oberts de dilluns a dijous, de 16 h a 20 h.

La recollida s’acaba el 30 de juliol.

També podeu fer una transferència al compte de la Comunitat de Sant Egidi indicant en l'assumpte "juliol solidari": IBAN ES74 2100 30001321 0293 1895

Us esperem a la Casa de Rússia!

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure a: marina.ketlerova@casaderusia.es

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.