juliol 2020
Juliol solidari
Recollida de mascaretes, antisèptics i aliments per a gent necessitada
juliol 2020
Juliol solidari
Recollida de mascaretes, antisèptics i aliments per a gent necessitada
Estimats amics!

Estem en ple estiu, i molts de nosaltres aviat ens anirem de vacances. Alguns somien amb veure els seus familiars o amics que viuen en altres ciutats en altres països. O, fins i tot, n’hi ha qui pensa redescobrir Barcelona o viatjar per Espanya.

No obstant això, molt a prop nostre, als nostres barris i als nostres carrers, viu gent que no pot fer res d’això. Són aquells que la pandèmia ha aguditzat la seva fragilitat, els que miren el futur amb por i inseguretat: ancians solitaris, els sense sostre i gent amb pocs recursos, famílies immigrants i refugiades.

Tots ells han sigut les víctimes més vulnerables d'aquests temps difícils i impredictibles, i aquest estiu no serà gens fàcil per a ells.

Fins a finals de juliol, des de l'equip de la Casa de Rússia volem fer una recollida d'articles bàsics per donar-los a l'organització beneficiària i voluntària Comunitat de Sant Egidi, que es dedica a ajudar a la gent necessitada.

Ens podeu portar:

- mascaretes i antisèptics de mà;

- ampolletes petites d'aigua natural;

- llegums, pasta, arròs;

- conserves de tonyina;

-truites envasades al buit;

- llet;

-galetes/ dolços  envasats de forma individual;

- oli d'oliva.

Estem oberts de dilluns a dijous, de 16 h a 20 h.

La recollida s’acaba el 30 de juliol.

També podeu fer una transferència al compte de la Comunitat de Sant Egidi indicant en l'assumpte "juliol solidari": IBAN ES74 2100 30001321 0293 1895

Us esperem a la Casa de Rússia!

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure a: marina.ketlerova@casaderusia.es

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.