17 a 20 de novembre
LOOP 2020
Projecte Maritima01 en el marc del festival LOOP a la Casa de Rússia
17 a 20 de novembre
LOOP 2020
Projecte Maritima01 en el marc del festival LOOP a la Casa de Rússia
Benvolguts amics!

Ens complau comunicar-vos que aquest any la Casa de Rússia a Barcelona torna a convertir-se en un dels espais del LOOP, el Festival més important del videoart!

De 17 a 20 de novembre, en el marc del festival, a la Fundació es podrà visitar l'exposició Mare Nostrum: fragile vita, que inclou les millors obres de videoart seleccionades pel comitè de Marítima01. L'objectiu del projecte és promoure l'art contemporani que reflexiona sobre la situació ecològica del mar Mediterrani i fer-ho arribar a un públic ampli.

Com explica la directora de Marítima01, Elena Pòsokhova: "En algunes obres veurem experiències molt personals d'artistes i en algunes la història de les civilitzacions a través del coneixement del món submarí, però cada un dels vídeos presentarà el seu poder i la seva increïble bellesa. Estic molt contenta amb els resultats que hem aconseguit, fins i tot tenint en compte les difícils circumstàncies de la pandèmia. Hem pogut unir a persones al voltant de la nostra idea: artistes, científics,, periodistes i institucions associades, tots disposats a dedicar el seu treball a un organisme viu tan gran com el mar i cuidar les nostres relacions amb ell ".

Marítima 01 és un projecte d'art contemporani que té com a objectiu reunir a artistes i científics internacionals per a conscienciar sobre els reptes mediambientals que afecten al Mediterrani i, al mateix temps, contribuir a la producció i difusió de nous projectes artístics contemporanis augmentant la sensibilitat artística de l'opinió pública. La iniciativa compta amb el suport de la Universitat de València, IMEDMAR-UCV i Acqua Foundation Italy.

Més informació sobre l’exposició a l'enllaç

En la seva edició 2020 el Festival LOOP proposa una programació híbrida, presencial i virtual, construïda de la mà de professionals i entitats compromeses amb la creació d’aquests espais d’intercanvi i reflexió tan necessaris ara.

Més informació sobre LOOP: l'enllaç

LOOP Festival: l'enllaç

LOOP Feria: l'enllaç

LOOP Salón: l'enllaç

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.