17 a 20 de novembre
LOOP 2020
Projecte Maritima01 en el marc del festival LOOP a la Casa de Rússia
17 a 20 de novembre
LOOP 2020
Projecte Maritima01 en el marc del festival LOOP a la Casa de Rússia
Benvolguts amics!

Ens complau comunicar-vos que aquest any la Casa de Rússia a Barcelona torna a convertir-se en un dels espais del LOOP, el Festival més important del videoart!

De 17 a 20 de novembre, en el marc del festival, a la Fundació es podrà visitar l'exposició Mare Nostrum: fragile vita, que inclou les millors obres de videoart seleccionades pel comitè de Marítima01. L'objectiu del projecte és promoure l'art contemporani que reflexiona sobre la situació ecològica del mar Mediterrani i fer-ho arribar a un públic ampli.

Com explica la directora de Marítima01, Elena Pòsokhova: "En algunes obres veurem experiències molt personals d'artistes i en algunes la història de les civilitzacions a través del coneixement del món submarí, però cada un dels vídeos presentarà el seu poder i la seva increïble bellesa. Estic molt contenta amb els resultats que hem aconseguit, fins i tot tenint en compte les difícils circumstàncies de la pandèmia. Hem pogut unir a persones al voltant de la nostra idea: artistes, científics,, periodistes i institucions associades, tots disposats a dedicar el seu treball a un organisme viu tan gran com el mar i cuidar les nostres relacions amb ell ".

Marítima 01 és un projecte d'art contemporani que té com a objectiu reunir a artistes i científics internacionals per a conscienciar sobre els reptes mediambientals que afecten al Mediterrani i, al mateix temps, contribuir a la producció i difusió de nous projectes artístics contemporanis augmentant la sensibilitat artística de l'opinió pública. La iniciativa compta amb el suport de la Universitat de València, IMEDMAR-UCV i Acqua Foundation Italy.

Més informació sobre l’exposició a l'enllaç

En la seva edició 2020 el Festival LOOP proposa una programació híbrida, presencial i virtual, construïda de la mà de professionals i entitats compromeses amb la creació d’aquests espais d’intercanvi i reflexió tan necessaris ara.

Més informació sobre LOOP: l'enllaç

LOOP Festival: l'enllaç

LOOP Feria: l'enllaç

LOOP Salón: l'enllaç

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.