1 de octubre
Moscou: Genius loci
Exposició en línia de la pintora Elena Kosyatxenko
1 de octubre
Moscou: Genius loci
Exposició en línia de la pintora Elena Kosyatxenko
El Museu Vladímir Nabókov de Sant Petersburg ens presenta l'exposició en línia de la pintora Elena Kosyatxenko, Moscou: Genius-Loci.

Moscou va canviant, creixent i expandint-se horitzontal i verticalment. El vell Moscou s'ha convertit en un arxipèlag d'illes format per antics i moderns edificis i palaus. La unitat del paisatge de la ciutat antiga ha desaparegut però encara roman en la memòria dels seus habitants, entre els quals hi ha pintors que senten millor que ningú l'ànima d'aquest entorn.

L'exposició Moscou: Genius-Loci és un intent d'aturar la mirada precipitada de l'espectador, de retenir-la per un moment per capturar la impressió del passat. Els genius loci encara són vius, s'amaguen en els patis i en els carrerons, sobrevolen les teulades i les cúpules.

Encara queden al centre de la ciutat oasi intactes, pedres precioses amagades en l'enorme metròpolis de la vida.

Elena Kosyatxenko va néixer l'any 1976. Des de 2002 és membre de la Unió de Pintors de Moscou. Des de 1999 participa en exposicions a Rússia i a l'estranger.

Per a més informació sobre l’exposició, consulteu aquest enllaç

Per veure l'exposició en línia, visiteu aquesta pàgina

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.