27 de maig
Museu AZ compleix 5 anys
Per al seu primer aniversari, el museu ha preparat la novena sèrie del projecte en línia AZ Adrenaline
27 de maig
Museu AZ compleix 5 anys
Per al seu primer aniversari, el museu ha preparat la novena sèrie del projecte en línia AZ Adrenaline
El 27 de maig, el Museu AZ de Moscou (Museu Anatolii Zverev) va complir cinc anys.

Per aquest primer aniversari, el Museu AZ ha preparat la novena sèrie del projecte en línia AZ Adrenaline. Gràcies a la pel·lícula, fruit de tres anys de feina dels seus creadors, podreu recórrer la trilogia de exposicions dedicada al gran director de cinema Andrei Tarkovsky i artistes no conformistes presentats a la col·lecció del museu.

El projecte consta de tres parts: Profecia, Avanç cap al Passat. Tarkovski & Plavinski i Un nou vol a Solaris.

“Els grans artistes tenen el do de la profecia. Això ho hem de saber i recordar,  i hem d’escoltar als Missatgers", va escriure l’autora i comissària del projecte Polina Lobachevskaya sobre l’exposició Profecia, la primera part de la trilogia.

L’exposició Avanç cap al passat. Tarkovsky & Plavinsky es va obrir el 2017, amb el motiu del cinquantè aniversari de la pel·lícula Andrei Rubliov, i va reunir a dos artistes reconeguts mundialment del segle XX: Andrei Tarkovsky i Dmitri Plavinsky. Tarkovsky i Plavinsky no es coneixien personalment, però  les seves busques artístiques s’assemblaven.

L’exposició Un nou vol a Solaris és la tercera de la trilogia, però a la vegada la més important de totes. Aquest projecte va ser preparat per a la Fundació Franco Zeffirelli a Florència. Gràcies a la invitació de Pippo Zeffirelli, fill del director, el Museu AZ va ​​poder presentar obres de 12 artistes no conformistes russos al cor d'Itàlia.

Més detalls sobre el projecte

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.