abril
Notícies de la SPbU
El docent de la SPbU Andrei Astvatsatúrov és finalist del Premi Bestseller Nacional. Una vídeo-excursió pel Museu de Paleontologia
abril
Notícies de la SPbU
El docent de la SPbU Andrei Astvatsatúrov és finalist del Premi Bestseller Nacional. Una vídeo-excursió pel Museu de Paleontologia
Estimats amics!

Ens agradaria compartir amb vosaltres dues notícies que ens han arribat els nostres companys de la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

En primer lloc, el professor associat de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, Andrei Astvatsatùrov, famós escriptor i filòleg, s’ha convertit en en el finalista del Premi Bestseller Nacional, un dels premis literaris més prestigiosos de Rússia. El lema del premi és "despertar-se famós". Als altres anys, aquest premi han guanyat els escriptors russos tan famosos com Ilià Boyashov, Dmitri Bykov, Andrei Gelasimov, Leonid Iuzefovitx, Sergei Nosov, Zakhar Prilépin, Anna Kozlova, Andrei Rubanov. La novel·la d’Andrei Astvatsaturov “No alimenteu i no toqueu els pelicans” és una paràbola filosòfica sobre el nostre temps, sobre la predestinació, sobre l’elecció religiosa, sobre una ciutat moderna que sempre penetra en una persona, però que mai la pot canviar del tot i, finalment, sobre la tràgica desunió de la gent. El món una mica ombrívol de la novel·la encara està ple de dinàmiques argumentals, de vegades gairebé detectives, d’humor, de diàlegs enginyosos i d’escenes divertides.

Més informació

En segon lloc, ens agradaria comunicar-vos, que el cap de setmana passat, el canal de YouTube MOST va llançar el segon programa del cicle “UNIVERSITAT PLANETA”, que forma part del treball creatiu de grau d’Alexandra Khokhlova, una estudiant del quart any del Departament de Periodisme de TV i Ràdio de l’Escola de Periodisme i Comunicacions del SPbU.

El vídeo ens ofereix una visita al Museu de Paleontologia i Estratigrafia de la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

En aquest vídeo, la col·lecció del Museu de Paleontologia i Estratigrafia és presentada pel Vadím Glinski, cap del Departament de Col·leccions de Ciències Naturals.

I per últim, us recordem que des del 2019 la Casa de Rússia a Barcelona és la primera i la única seu de la Universitat Estatal de Sant Petersburg a Europa.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.