Dimarts i dijous
Obrim una escola de dansa!
Ballet clàssic, dansa contemporània, ioga i estiraments
Dimarts i dijous
Obrim una escola de dansa!
Ballet clàssic, dansa contemporània, ioga i estiraments
Si no pots canviar el món, fes-ho ballar! Què és la dansa? És art, vol, llibertat. La dansa no tracta de la perfecció, és una declaració d'amor al teu cos i la teva autorealització il·limitada. Absolutament tothom pot ballar, però no tothom en sap.

La Fundació Cultural “CdR a Barcelona” comença la nova temporada amb l'obertura d'una escola de dansa que oferirà classes de ballet clàssic, dansa contemporània, així com classes de ioga i estiraments. Les classes s'impartiran a partir del 7 de març, dimarts i dijous a les 19.00 hores.

Les classes seran impartides per Aliaksandr Snitko, ballarí de ballet clàssic i contemporani, graduat de l'Acadèmia Estatal de les Arts de Bielorússia i de l'Institut de les Arts de Barcelona. Aliaksandr va actuar com a solista al Teatre Acadèmic d'Òpera i Ballet de Bielorússia, el Teatre de Ballet de Sant Petersburg de Konstantin Tachkin, i també va treballar com a coreògraf al Teatre de Dansa Contemporània “Koromyslo”. Amb espectacles de ballet clàssic, Snitko va fer una gira per França, Anglaterra, Alemanya, Letònia, Lituània, Rússia, Holanda, Polònia, entre altres països. El guanyador del premi principal del concurs internacional “Crossroads 2017”, Aliaksandr Snitko, també va participar en classes magistrals de destacats coreògrafs que s'especialitzen en estils de ball com vouge, flying low, gaga o humanhood.

Obrim el termini d'inscripció als grups per a nens i adults:

  • Ballet clàssic per a nens
  • Body Ballet per a adults
  • Dansa contemporània (per a nens i adults)
  • Estirament suau per a tot el cos (adults)

Durada de la classe: 1 hora

A partir del 7 de març, dimarts i dijous a les 19.00 hores, s'impartiran classes que inclouran diverses tècniques de dansa.

Preu abonament mensual: 80 €

*Aprofita aquest abonament per unir-te a qualsevol classe de la nostra escola.

Preu d'una classe de ballet clàssic: 25 €

Preu d'una classe de dansa contemporània: 25 €

Preu d'una classe de ioga o estirament: 20 €

Durada de la classe: 1 hora

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre les classes a l'escola de dansapel telèfon 602-335-268.

Inscripció

DONACIÓ