febrer 2021
"Rússia i Espanya: interacció de dues grans cultures al segle XXI"
Conferència internacional
febrer 2021
"Rússia i Espanya: interacció de dues grans cultures al segle XXI"
Conferència internacional
La Fundació Casa de Rússia a Barcelona i la Fundació de Gorchakov us conviden a formar part de la conferència internacional "Rússia i Espanya: Interacció de dues grans cultures al segle XXI". En l'època de la pandèmia i problemes globals relacionats amb ella, Casa de Rússia a Barcelona ofereix el seu propi model per parlar de la situació actual. La conferència tindrà lloc en el format de cinc debats en línia, que culminaran amb una trobada presencial a Barcelona el juny de 2021.

La conferència és un diàleg obert entre reconeguts especialistes en el camp de la cultura i l'educació, joves periodistes, historiadors i representants dels mitjans de comunicació. En els esdeveniments compartiran les seves opinions raonades els representants de dues generacions i cultures diferents de Rússia i Espanya.

El focus de la conferència:

  • Producció i distribució de continguts culturals: temes i formats actuals
  • Diplomàcia cultural, educació i intercanvis internacionals
  • Promoció de l'art clàssic i contemporani dels dos països: recerca de punts de contacte
  • Turisme a la nova realitat
  • Projectes benèfics, voluntariat i la seva importància en el món modern 

L'objectiu del projecte és enfortir els contactes entre joves professionals creatius dels dos països, així com ampliar la cooperació bilateral en l'àmbit dels mitjans de comunicació entre Rússia i Espanya.

Podeu consultar l'agenda de la conferència a través del següent enllaç.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.