febrer 2021
Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani
Casa de Rússia a Barcelona i Centres de Rússia a València i Granada presenten
febrer 2021
Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani
Casa de Rússia a Barcelona i Centres de Rússia a València i Granada presenten
Els Centres Russos de les Universitats de Granada i València i la Fundació Casa de Rússia a Barcelona presenten el projecte “Rússia, Ucraïna i Bielorússia en el teatre rus contemporani": una mirada a tres països eslaus a través de les obres de sis coneguts dramaturgs que escriuen en llengua russa. Una peça teatral és el mirall del món que reflecteix l'esperit del seu autor. És una perspectiva del país des de dins, que ens ofereix una visió del passat i el present, de la tradició i la quotidianitat sense filtres que adornen i esbiaixen les publicacions fetes per forans.

En el marc d'aquest projecte es faran sis trobades amb dramaturgs qui han presentat les seves obres en escenes de molts teatres de Rússia, Ucraïna i Bielorússia. El director del Laboratori d'estudis teatrals de l'Europa central i de l'Est de la Universitat de Varsòvia Andriej Moskwin conversarà amb Mikhaïl Durnenkov, Yaroslava Pulinovich, Natalia Vorozhbit, Pavlo Arie, Dmitri Bogoslavski i Andrei Ivanov.

Totes les trobades tindran lloc a la plataforma virtual Zoom i comptaran amb traducció simultània al castellà. La participació és oberta i gratuïta però es requereix inscripció prèvia.

Si vols acostar-te al teatre contemporani en llengua russa, conèixer als dramaturgs més populars del moment i el seu punt de vista sobre el seu país, la seva experiència personal i trajectòria artística, et convidem a formar part del nostre projecte.

Inscripció

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.