17 nov – 22 des
Сonferències sobre ciències cognitives i art
En el marc de col·laboració amb l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
17 nov – 22 des
Сonferències sobre ciències cognitives i art
En el marc de col·laboració amb l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
En el marc de col·laboració entre la Fundació Casa de Rússia a Barcelona i l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, us presentem “Les conferències sobre ciències cognitives i art, que tindran lloc entre el 17 de novembre i 25 de desembre a la Fundació Casa de Rússia a Barcelona.

El 17 de novembre a les 18 h, Tatiana Txernígovskaia, doctora en Biologia i Filologia, donarà la conferència «La crisi civilitzadora:  Aguantaran les xarxes neuronals i socials?».

Inscripció a l’enllaç.

El programa complet de les Conferències:

17 de novembre, 18.00

T. Txernígovskaia - doctora en Biologia i Filologia, membre corresponent de l'Acadèmia Russa d'Educació.

Conferència «La crisi civilitzadora: Aguantaran les xarxes neuronals i socials?».

24 de novembre, 18.00

G. Erxov - professor associat al Departament d'Història de l'Art de la Universitat Estatal de Cultura i Art de Sant Petersburg, organitzador i comissari d'exposicions d'art, autor de més de 100 publicacions sobre la història de l'art rus i estranger.

Conferència «El avantguardisme rus: l'assalt naval del futur».

1 de desembre, 18.00

V. Guerxkóvitx - professora associada al Departament de problemes de convergència de Ciències Naturals i d’Humanitats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Ciències Psicològiques; directora científica del programa «Investigacions cognitives».

Conferència «Recordo bé el que no em va passar a mi: investigar records personals en en la psicologia cognitiva».

8 de desembre, 18.00

O. Manúlkina - professora associada al Departament d'Investigacions Interdisciplinàries i Pràctiques en l'àmbit de l'art de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Història de l'Art; directora científica del programa «Crítica musical», professora associada del Conservatori Estatal de Sant Petersburg.

Conferència «Recordant a Diaguilev:" Els Ballets Russos "de Leonid Dessiàtnikov».

15 de desembre, 18.00

V. Karpínskaia - destacada experta en el laboratori de neuroimatge de l'Institut del Cervell Humà de l'Acadèmia de Ciències de Rússia, professora associada al Departament de Problemes de Convergència de Ciències Naturals i Humanitats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

Conferència «Les il·lusions de percepció com a objecte i mètode d'investigació».

22 de desembre, 18.00

E. Khodorkóvskaia - directora del Departament d'investigacions interdisciplinàries i pràctiques en l'àmbit de l'art de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Història de l'Art.

Conferència «Catalina la Gran, reina i llibretista, o l'Òpera com un exercici polític-moral»

Inscripció

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.