17 nov – 22 des
Сonferències sobre ciències cognitives i art
En el marc de col·laboració amb l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
17 nov – 22 des
Сonferències sobre ciències cognitives i art
En el marc de col·laboració amb l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg
En el marc de col·laboració entre la Fundació Casa de Rússia a Barcelona i l’Oficina de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, us presentem “Les conferències sobre ciències cognitives i art, que tindran lloc entre el 17 de novembre i 25 de desembre a la Fundació Casa de Rússia a Barcelona.

El 17 de novembre a les 18 h, Tatiana Txernígovskaia, doctora en Biologia i Filologia, donarà la conferència «La crisi civilitzadora:  Aguantaran les xarxes neuronals i socials?».

Inscripció a l’enllaç.

El programa complet de les Conferències:

17 de novembre, 18.00

T. Txernígovskaia - doctora en Biologia i Filologia, membre corresponent de l'Acadèmia Russa d'Educació.

Conferència «La crisi civilitzadora: Aguantaran les xarxes neuronals i socials?».

24 de novembre, 18.00

G. Erxov - professor associat al Departament d'Història de l'Art de la Universitat Estatal de Cultura i Art de Sant Petersburg, organitzador i comissari d'exposicions d'art, autor de més de 100 publicacions sobre la història de l'art rus i estranger.

Conferència «El avantguardisme rus: l'assalt naval del futur».

1 de desembre, 18.00

V. Guerxkóvitx - professora associada al Departament de problemes de convergència de Ciències Naturals i d’Humanitats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Ciències Psicològiques; directora científica del programa «Investigacions cognitives».

Conferència «Recordo bé el que no em va passar a mi: investigar records personals en en la psicologia cognitiva».

8 de desembre, 18.00

O. Manúlkina - professora associada al Departament d'Investigacions Interdisciplinàries i Pràctiques en l'àmbit de l'art de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Història de l'Art; directora científica del programa «Crítica musical», professora associada del Conservatori Estatal de Sant Petersburg, redactora en cap de la revista científica Opera musicològica.

Conferència «Recordant a Diaguilev:" Els Ballets Russos "de Leonid Dessiàtnikov».

15 de desembre, 18.00

V. Karpínskaia - investigadora sènior a l'Escola Superior d'Economia, doctora en Ciències Psicològiques, professora associada al Departament de Problemes de Convergència de Ciències Naturals i Humanitats de la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

Conferència «Les il·lusions de percepció com a objecte i mètode d'investigació».

22 de desembre, 18.00

E. Khodorkóvskaia - directora del Departament d'investigacions interdisciplinàries i pràctiques en l'àmbit de l'art de la Universitat Estatal de Sant Petersburg, doctora en Història de l'Art.

Conferència «Catalina la Gran, reina i llibretista, o l'Òpera com un exercici polític-moral»

Inscripció

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.