9 – 11 de desembre
SPbSU és la primera representant de Rússia a la Unió Mundial de Cursos Massius Oberts en Línia
9 – 11 de desembre
SPbSU és la primera representant de Rússia a la Unió Mundial de Cursos Massius Oberts en Línia
La Universitat Estatal de Sant Petersburg és cofundadora i primera representant de Rússia a la Unió Mundial de Cursos Massius Oberts en Línia (MOOC). La creació del sindicat es va anunciar oficialment a la Conferència Mundial en Línia a Pequín "La revolució de l'aprenentatge i la transformació de l'educació superior", que va tenir lloc del 9 al 11 de desembre de 2020.

La Unió Mundial MOOC és una associació sense ànim de lucre que reuneix universitats, plataformes educatives en línia i organitzacions públiques internacionals. MOOC va ser fundada per l'Institut de Tecnologies Educatives de la UNESCO (UNESCO IITE) i la Universitat de Tsinghua (Xina). La participació de la Universitat Estatal de Sant Petersburg en la creació i el desenvolupament de la Unió Mundial MOOC és un gran honor i un reconeixement mundial als èxits de la SPbSU en el camp de l'educació en línia.

Un dels objectius principals de la Unió Mundial MOOC és formar una comunitat global interessada en l'intercanvi de recursos educatius de qualitat. El sindicat promourà la programació de la Unió MOOC i les millors pràctiques d'ensenyament en l'educació en línia, així com desenvoluparà la col·laboració internacional de líders en el camp de les tecnologies educatives innovadores. El treball de la Unió MOOC estarà dirigit a aconseguir un dels objectius clau de desenvolupament sostenible global definit per l'ONU: garantir la igualtat i l'accessibilitat de l'educació i brindar oportunitats per a l'educació permanent.

El rector de la Universitat de Sant Petersburg, Nikolai Kropachev, es va dirigir als participants de la primera Conferència Global MOOC amb un discurs de benvinguda. En particular, va parlar sobre l'experiència de la Universitat en el desenvolupament de l'educació en línia abans i després de la pandèmia COVID-19. Amb l'arribada de la pandèmia SPbSU va poder adaptar-se ràpidament a les noves condicions i mantenir la qualitat de l'ensenyament a nivell més elevat. Per acabar el discurs, el rector va destacar les principals conclusions formulades per la Universitat de Sant Petersburg durant el seu treball en el temps de la pandèmia.

Tots els participants en la primera conferència mundial de la unió van recolzar la creació de la Declaració de Pequín 2020 sobre el desenvolupament de la MOOC. (2020 Beijing Declaration on MOOC Development). Cal assenyalar que la Universitat Estatal de Sant Petersburg és considerada legítimament la líder en el camp de l'educació en línia: SPbSU és una de les fundadores de la plataforma russa "Educació oberta" i ocupa el primer lloc en el número de cursos publicats allà: 146 de 663. La plataforma compta amb una audiència de set milions de persones, de les quals gairebé dos milions són estudiants dels cursos en línia de la Universitat Estatal de Sant Petersburg.

A més, avui dia la Universitat ocupa el primer lloc entre les universitats europees en quantitat de cursos en línia a la internacional plataforma educativa Coursera (amb 130 cursos) i el tercer lloc en el món després de Google Cloud (EE. UU.) i la Universitat d'Illinois a Urbana-Champaign (EE. UU.). Fa dos anys, la Universitat Estatal de Sant Petersburg es va convertir a la primera i l’única universitat russa que ofereix cursos en línia a la plataforma xinesa més gran, XuetangX.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
INFORMACION BASICA DE PROTECCION DE DATOS: En cumplimiento del deber de informar a los interesados de las circunstancias y condiciones del tratamiento de sus datos y de los derechos que le asisten, ponemos a su disposición la siguiente información.

RESPONSABLE DE TRATAMIENTO: Fundación Casa De Rusia En Barcelona

FINALIDAD DEL TRATAMIENTO DE SUS DATOS: Informarle de los productos y/o servicios de Fundación Casa De Rusia En Barcelona.

CONSERVACIÓN DE LOS DATOS: Los datos se conservan el tiempo estrictamente necesario para la relación y lo que le es exigible legalmente, siendo destruidos posteriormente mediante los procesos seguros de la organización.

LEGITIMACION PARA EL TRATAMIENTO: Consentimiento explícito al aceptar las condiciones de uso del formulario de alta en nuestra newsletter.

DESTINATARIOS DE SUS DATOS PERSONALES: No se prevén cesiones de datos salvo en aquellos casos en que exista una obligación legal. No hay previsión de transferencias de datos internacionales.

SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Fundación Casa De Rusia En Barcelona, en C/Josep Anselm Clave Nº31, 08002 Barcelona (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).
Ocultar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.