Inici de classes: 18 de setembre
Cursos d’espanyol 2024
Inici de classes: 18 de setembre
Cursos d’espanyol 2024
Sabies que l'espanyol és el segon idioma més parlat al món (després del xinès) i que també és el tercer idioma més utilitzat als llocs web d'Internet després de l'anglès i el xinès? S'estima que al voltant de 600 milions de persones a tot el món parlen espanyol com a primera llengua!

Els cursos de espanyol a la fundació cultural “CdR a Barcelona”:

  • classes en mini grups de màxim 6 persones
  • enfocament individual per a cada estudiant
  • preu: 8€ / hora

Si vols llegir les obres de Cervantes, Neruda i d'Arturo Pérez-Reverte en versió original, veure pel·lícules d'Almodóvar o Saura sense doblatge, entendre les cançons de Shakira i Rosalía i sentir-te com a casa a mig món, els nostres cursos estan creats especialment per tu.

El Centre d'Idiomes de la fundació CdR a Barcelona obre el període d'inscripció als cursos d'espanyol, tant presencials com en grups en línia. Les classes s'impartiran al matí i a la tarda en un ambient còmode i de confiança. A més d'assistir a les classes regulars, també podràs participar a les reunions del club de conversa, on tindràs l'oportunitat de posar a prova els teus coneixements conversant amb els hispanoparlants.

L'objectiu dels nostres cursos és dominar ràpidament les regles gramaticals bàsiques de l'idioma espanyol per obtenir així el vocabulari necessari, cosa que et donarà l'oportunitat de mantenir converses sobre els temes més comuns i resoldre tota mena de problemes quotidians. En definitiva, aconseguiràs sentir-te còmode i segur.

Aprender un idioma estranger no és tan difícil com sembla… El més important és començar!

Inici de classes: 18 de setembre

Fi del curs: 20 de juny

Grups presencials

А1, А2

  • Preu: 8 euro/hora
  • Preu  pel curs de setembre a juny: 730 € – 100 hores
  • També es pot pagar a terminis: 800 € (200+200+200+200)

Grups en línia

А1, А2

  • Preu: 8 euro/hora
  • Preu per any: 480 € – 60 hores/any

Les classes seran impartides per Fernando Videras, llicenciat en Filologia Eslava a l’Universitat de Granada. Fernando té una àmplia experiència com a docent, va viatjar molt per Rússia i va treballar com a traductor i guia turístic a Moscou i a la ruta de l'Anell d'Or.

Més informació: cursosderuso@casaderusia.es

Inscriu-te al curs

DONACIÓ