abril
Vidas Silyunas: Tot el món és un escenari
Publiquem la gravació de la conferència del professor a Youtube
abril
Vidas Silyunas: Tot el món és un escenari
Publiquem la gravació de la conferència del professor a Youtube
Ens agradaria comunicar-vos que hem publicat la gravació de la trobada online Tot el món és un escenari, que es va realitzar el 24 d’abril del 2020, en el marc del Cafè literari de la Casa de Rússia a Barcelona.

Escoltant aquesta conferència, podreu entendre millor els dos protagonistes, Don Quixot i Sancho Panza, parlar sobre l'heroïcitat, el riure i la màgia d'aquesta obra immortal, i conèixer les formes de la cultura carnavalesca i festiva de l'època.

La conferència va ser llegida per Vides Silyunas, doctor en Història de l'art, honrat treballador d'art de la Federació de Rússia, membre del professorat de l'Escola de Teatre d'Art de Moscou i cavaller de l'Ordre del Mérito Civil.


Des de fa 30 anys, Vides Silyunas imparteix classes d'història del teatre i de crítica teatral al GITIS, on es va graduar. És el principal especialista en el teatre clàssic espanyol a Rússia i un dels més grans del món, dona conferències a les universitats d'Amèrica Llatina, i és per ell un orgull especial donar classes de teatre espanyol a Espanya i ensenyar els professors espanyols. Ha publicat una sèrie de llibres sobre l'Edat d'Or i el teatre contemporani. Però el seu talent més important, sens dubte, és saber contagiar els seus alumnes amb el seu amor i la seva passió pel teatre.

Horaris:
Telèfon:
DONACIÓ
Newsletter
Si vols estar al cas de les pròximes exposicions, novetats i demés continguts de la Casa de Rússia, escriu el teu correu electrònic en el següent formulari.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.