20 de Maig
"Acadèmia de l'Òpera Russa"
Concert de joves talents del Conservatori del Liceu
20 de Maig
"Acadèmia de l'Òpera Russa"
Concert de joves talents del Conservatori del Liceu
20 de Maig
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

La Casa de Rússia a Barcelona, el Conservatori del Liceu i l'Institut Estatal d'Arts Teatrals (GITIS) tenen el plaer de convidar-vos al concert “Acadèmia de l'Òpera Russa”, que tindrà lloc el pròxim 20 de maig a les 19.00 hores al Saló Blanc de la Casa de Rússia. La idea del concert va néixer gràcies a haver impartit el curs únic en línia, organitzat per GITIS aquesta primavera per a cantants d'òpera que va servir d'inspiració.

Laura Elena López, becària del Conservatori del Liceu, que va realitzar amb èxit el curs de GITIS, interpretarà l'ària “La carta de Tatiana a Onéguin” de l'òpera "Evgeniy Onéguin" de Pyotr Txaikovski, així com quatre romanços de Sergei Rachmàninoff. Laura Elena López va néixer a Mèxic. El 2019 va acabar els seus estudis superiors de cant i de perfeccionament musical al Conservatori del Liceu amb la professora de cant Carmen Bustamante i la repertorista Olga Kobékina.

La pianista Olga Kobékina també formarà part del concert i interpretarà les peces “Juny. Barcarola” i “Novembre. Troyka” del cicle de piano de Txaikovski “Les quatre estacions”. Olga Kobékina va néixer a Rússia en una família de músics. Es va graduar al Conservatori Mussorgski dels Urals el 1997. Des de fa més de 20 anys resideix a Barcelona i treballa al Conservatori del Liceu com a professora de piano i repertorista.

Duració: 1 hora

Ens veiem a la Casa de Rússia!

Inici: 19h. Si us plau, acudeix 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Aforament limitat.

20 de Maig
INSCRIPCIÓ