21 de Desembre
"Any Nou a l'estil rus"
Classe oberta
21 de Desembre
"Any Nou a l'estil rus"
Classe oberta
21 de Desembre
Horaris:
18.30 – 19.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Benvolguts amics!

El 21 de desembre a les 18:30 hores, oferirem la classe oberta “Any Nou a l'estil rus”, que es durà a terme dins d'una sèrie de lliçons de rus obertes i gratuïtes a la Fundació Cultural “CdR a Barcelona”. Junts aprendrem com escriure una carta de felicitació als nostres amics i familiars, descobrirem unes noves paraules màgiques sobre les festes del Cap d'Any, coneixerem les cançons russes més populars a l'època nadalenca i resoldrem uns mots encreuats festius.

Quina diferència hi ha entre el Pare Noel i el Ded Moroz, el Pare Noel rus?

Intentarem trobar les similituds i diferències entre el Ded Moroz i el Pare Noel, els protagonistes de les festes nadalenques; esbrinarem quins regals solen rebre nens i adults i demanarem desitjos pel proper 2023. Parlem de les principals tradicions de celebració de l'Any Nou a Rússia, coneixerem perquè Ded Moroz ve acompanyat per Snegurochka (la Donzella de Neu) i junts cantarem una de les cançons nadalenques russes més populars. Vols conèixer la veritable festa de l'Any Nou rus? Apunta't a aquesta classe oberta per donar la benvinguda a les festes nadalenques que estan per venir!

La classe serà impartida per la directora del Centre d'Idiomes de la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’, Karina Chmyreva.

Participación gratuita con inscripción previa.

21 de Desembre
INSCRIPCIÓ