9 de Juny
Com Vitka Chesnok va dur a Lyokha Shtyr a la casa per a discapacitats
Projecció de la pel·lícula de Aleksandr Khant
9 de Juny
Com Vitka Chesnok va dur a Lyokha Shtyr a la casa per a discapacitats
Projecció de la pel·lícula de Aleksandr Khant
9 de Juny
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El 9 de juny a les 19 hores el Cineclub de Casa de Rússia us convida a veure la projecció del drama criminal “Com Vitka Chesnok va dur a Lyokha Shtyr a la casa per a discapacitats”, el primer llargmetratge del director Aleksandr Khant. Tragicomèdia negra en l'esperit del cèlebre dramaturg irlandès Martin McDonagh sobre l'etern conflicte entre pares i fills.

Vitka Chesnok és un antic orfe d’un orfenat que als seus vint-i-set anys treballa en una planta de reciclatge d'escombraries i, sense adonar-se'n, repeteix el camí del seu pare criminal, a qui odia amb tot el seu cor. Bebe, enganya a la seva no estimada esposa, passa del seu fill i somia amb ser lliure i tenir el seu propi apartament. Aviat Vitka s'assabenta que el seu pare, anomenat Lekha Shtyr, és viu, encara que es troba paralític. Aleshores, Vitka decideix fer-se amb el cobejat habitatge del seu pare i portar al seu progenitor a una llar per a discapacitats; sense sospitar quina experiència li tocarà viure en un futur pròxim.

Darrere del títol inusualment llarg, que reflecteix completament l'acció principal de la trama, es troba una història simple i dolorosament familiar sobre la inutilitat humana. El brillant duo dels artistes Evgeniy Tkachuk i Alexey Serebryakov va tenir un paper important en revelar les relacions i els caràcters dels personatges principals del film. La pel·lícula ha rebut nombrosos premis i nominacions en vuit festivals de cinema diferents.

La pel·lícula es projectarà a la Casa de Rússia en rus amb subtítols en anglès.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

La Fundació Benèfica Casa de Rússia és una plataforma independent i oberta a tothom, un vincle entre la cultura russa i espanyola. Pots donar suport a la Fundació a través d'aquest enllaç o el mateix dia de l'esdeveniment a la Casa de Rússia.

Any d’estrena: 2017

País: Rússia

Gènere: drama, crim

Director: Aleksandr Khant

Guió: Alexey Borodachev

Operador de càmera: Daniil Fomichev

Duració: 90 min.

Repartiment: Alexey Serebryakov, Evgeny Tkachuk, Olga Lapshina, Alina Nasibullina, Georgy Kudrenko, Roman Chaliapin, Alexandra Veleskevich, Ksenia Orlova, Natalia Vdovina, Dmitry Arkhangelsky, entre d'altres.

Us esperem el 9 de juny al nostre Cineclub!

9 de Juny
INSCRIPCIÓ