16 de Febrer
Concert de Granados Duo per a violí i piano per al Dia dels Enamorats
Oksana Solovieva, violí. Josep Buforn, piano
16 de Febrer
Concert de Granados Duo per a violí i piano per al Dia dels Enamorats
Oksana Solovieva, violí. Josep Buforn, piano
16 de Febrer
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

…De les delícies de la vida, la música cedeix davant d'un amor, però l'amor també és una melodia.

Aleksandr Pushkin

El 16 de febrer a 19:00 hores tenim el plaer de convidar-vos al concert de violí i piano, que tindrà lloc al Saló Blanc a la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’. El virtuós ‘Granados Duo’ –la violinista petersburgesa Oksana Solovieva i el pianista català Josep Buforn i Galan– interpretarà obres de Txaikovski, Prokofiev, Elgar, Paganini i Albeniz.

Entrada: 8 euros

Entrada lliure amb inscripció prèvia.

Programa

E. Elgar (1857–1934)

Salut d’amour, op. 12

P. I. Tchaikovsky (1840–1893)

Souvenir d’un lieu cher, op.42

1. Meditació

2. Scherzo

3. Melodia

S. Prokofiev (1891–1953)

“Romeu i Julieta”, op.64

1. Montagus i Capuletti (arr. D. Gruness)

2. Dansa d'Antilles (arr. D. Gruness)

3. Màscares (arr. J. Heifetz)

4. La mort de Julietta (arr. V. Borisovsky)

N. Paganini (1782–1840)

La Campanella (arr. F. Kreisler)

I. Albeniz (1860–1909)

Chant d’Amour (arr. Oksana Solovieva)

Oksana Soloviova és una violinista russa que va estudiar amb famosos pedagogs a Sant Petersburg i als Estats Units. A més de treballar al teatre, combina activitats pedagògiques i investigatives. Oksana Soloviova ha treballat com a professora de violí i música de cambra a l'ESMUC, al conservatori Liceu de Barcelona i al conservatori de Saragossa. Posseeix un doctorat de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona, dirigeix programes de mestratge a les universitats UNIR i UAX, i també toca a l'orquestra simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. És vicepresidenta de l’Associació Europea de Professors de Corda d’Espanya. Oksana no només l’estima, sinó que també investiga l'obra de Dmitri Shostakoòvitx, les composicions del qual ha interpretat als seus concerts.

Josep Buforn i Galan, nascut a Barcelona, és deixeble de la pianista Maria Jesús Crespo, qui també va rebre consells de Peter Bithell, Luiz de Moura, Nina Drath i Nina Svetlanova. Es gradua al Conservatori Superior Municipal de Barcelona amb Premi d'Honor. Té una àmplia experiència com a pianista repertorista. Ha sigut pianista acompanyant de l’Orfeó Català i del Cor del Gran Teatre del Liceu. Col·labora amb concursos internacionals com el Concurs Tenor Viñas i amb festivals com el de Peralada. Actualment centra la seva activitat en acompanyar recitals i concerts de música de cambra. Ha estat convidat a tocar al prestigiós Carnegie Hall de New York, juntament amb la flautista Elisabet Franch, amb motiu de la grabació del seu primer CD ‘Gipsy Airs’, amb gran èxit de públic i crítica.

El concert comença a 19:00 hores. Us preguem arribar-hi amb uns 10-15 minuts d’antelació.

16 de Febrer
INSCRIPCIÓ