21 de Desembre
Concert de Nadal
Èxits nadalencs, improvisacions musicals i sorpreses
21 de Desembre
Concert de Nadal
Èxits nadalencs, improvisacions musicals i sorpreses
21 de Desembre
Horaris:
19.30 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Benvolguts amics!

Heu estat alguna vegada en un concert d'un pianista espanyol i una soprano japonesa que poden interpretar l'èxit nadalenc rus, la famosa cançó “L'arbret que va néixer al bosc”, en qualsevol estil i amb diferents motius? Heu sentit com sonen les nadales arreu del món? Us esperem al concert de Nadal i Cap d'Any de la nostra Fundació, que promet ser el principal esdeveniment musical de la programació de l'any sortint!

El 21 de desembre a les 19:30 hores us esperem al Saló Blanc de la Fundació Cultural “CdR a Barcelona”, on la talentosa solista Mao Miyoshi i el pianista i increïble  improvisador Daniel Vidal interpretaran àries de les òperes més famoses, així com les vostres cançons nadalenques favorites i els èxits de Cap d'Any. Us esperen improvisacions brillants, ambient festiu i moltes sorpreses musicals!

Programa

Jo dei saluti ve ne mando mille · Wolf-Ferrari

O mio babbino caro · Giacomo Puccini

O Lieb so lang du lieben kannst · Franz Liszt

El cant dels ocells

Sakura Sakura 

Yosakoi bushi 

Yoshikiri

L'arbret que va néixer al bosc

Adeste fideles

Santa nit

Campana sobre campana

Mao Miyoshi i Daniel Vidal es van conèixer a mitjans d'octubre del 2021 i van col·laborar per primera vegada per al programa ‘Un passeig pel Teatre-Museu Dalí’ interpretant l'ària ‘Com scoglio’ de Wolfgang Amadeus Mozart. El repertori de Mao i Daniel inclou tant òperes clàssiques com èxits populars japonesos. Els músics van donar recentment el seu primer recital com a duet al Forn de les Arts.

Inici: 19:30 h.

Si us plau, acudiu 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada: 10 euros

Comprar entrades

Celebrem les festes junts!

21 de Desembre
INSCRIPCIÓ