18 d’Abril
Concert de piano
Aitana Aviles Luis Guzmán Liene Nitiša
18 d’Abril
Concert de piano
Aitana Aviles Luis Guzmán Liene Nitiša
18 d’Abril
Horaris:
19.30 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 18 d’abril a 19:30 hores tenim el plaer de convidar-vos a un concert de piano, que se celebrarà dins del programa de la sèrie de concerts de primavera organitzats per la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’ juntament amb l'Institut Internacional de Pedagogia Musical S'Art. Els joves músics – Aitana Aviles, Luis Guzmán i Liene Nitiša – interpretaran obres de compositors com Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Maurice Ravel, Sergei Rajmáninov i Aleksandr Scriabin.

Programa

Johann Sebastian Bach: Partita nº5 BWV 829 - Praeambulum

Ludwig van Beethoven: Sonata op.110

Aitana Aviles, piano

Maurice Ravel: Jeux d’eau

Sergei Rajmáninov: Moment Musical op.16 nº4

Luis Guzmán, piano

Aleksandr Scriabin: Preludis op.11 (selecció)

Liene Nitiša, piano

Els intèrprets

Aitana Avilés

Comença a rebre classes de piano als 7 anys a l'Escola Municipal de Música de Binissalem. Posteriorment es trasllada al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca, on es gradua amb el professor Àngel Quevedo el 2018. El 2022 finalitza el Grau Superior d'Interpretació a l'Escola Superior de Música de Catalunya a la classe del Dr. Rafael Salinas. Actualment està cursant el Màster d'Interpretació a l'Acadèmia d'Instruments de Vent de Música i Teatre d'Estonia, sota la supervisió d'Age Juurikas.

Durant el seu pas per l'ESMUC també rep classes de música de cambra dels professors Feliu Gasull, Josep Surinyac, Francisco Poyato, Kennedy Moretti i Carmen Santamaría. A més, asisteix a classes magistrals de grans pianistes com Vera Nossina, Marina Pliassova, Alba Ventura, Edith Fischer, Dávid Báll i András Kemenes, entre altres.

El 2020 és semifinalista del Certamen de Música per a Joves Intèrprets de Art Jove IB i el 2021 rep el segon premi al Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodon. El 2022 participa en la tercera edició del Cicle de Joves Intèrprets de l'Associació de Música de Mollerussa i al gener del 2023 és programada en el Cicle 3/4 de música organitzat per Kursaal Manresa, on interpreta obres a duo i com a solista. Al novembre del 2023 obté el tercer premi al Concorso Pianistico Internazionale Città di Spoleto.

Luis Guzmán

Realitza els seus estudis superiors de música a l'Institut Professional Escola Moderna de Música de Xile amb la professora Alazne Arana i continua la seva formació a Santiago de Xile juntament amb Edith Fischer. Més tard cursa  estudis de Màster en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània a l'Escola Superior de Música de Catalunya sota la direcció d'Adolf Pla. A més, complementa la seva formació rebent consells de prestigiosos mestres com Beatrice Berthold (Alemanya), Pierre Reach (França), Judith Mosch-Demuth (Alemanya) o Rafael Salinas (Xipre), entre altres.

Liene Nitiša

Comença a estudiar piano el 2006 a l'escola de música de Daugavpils juntament amb Beata Fioņina a Letònia. Posteriorment, el 2016, continua els seus estudis a l'Escola Staņislavs Broks de Daugavpils sota la direcció d'Elīna Bambāne. El 2020 va ingressar a l'Acadèmia de Música i Teatre d'Estonia i al juny del 2023 finalitza el Grau Superior en Interpretació sota la supervisió de Marko Martin i Age Juurikas. En aquests moments està cursant el Màster en Interpretació a l'Acadèmia de Música i Teatre d'Estonia. Ha rebut classes magistrals de Juris Žvikovs, Andrejs Osokins, Agnese Egliņa, Šviese Čepliauskaite, Gabriella Torma, Svetlana Samsonova, Hakim Bentchouala i Peep Lassmann, entre altres.

El concert comença a les 19:30 hores. Us preguem arribar-hi amb uns 10-15 minuts d’antelació.

Entrada: 5€

Comprar entrades

18 d’Abril
INSCRIPCIÓ