13 de Juliol
Concert de romanços russos
Oleg Aleksandrov (baríton). Elena Kolesnikova (piano).
13 de Juliol
Concert de romanços russos
Oleg Aleksandrov (baríton). Elena Kolesnikova (piano).
13 de Juliol
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

Tenim el plaer de convidar-vos al concert del baríton Oleg Aleksandrov, que tindrà lloc el pròxim 13 de juliol a les 19.00 hores al Saló Blanc de la Casa de Rússia. El cantant, que ve de la famosa dinastia de compositors russos, es va graduar al Conservatori de M. I. Glinka i en l'Acadèmia Russa de Música Gnesin a classe de guitarra. 

En el seu recital a Casa de Rússia Oleg Aleksandrov interpretarà els romanços lírics de Txaikovski, Glinka, Massenet i Rubinshtein; les més emblemàtiques cançons populars russes: “Ochi Chernye”, “Otrada” i  “Milaya”; així com algunes cançons del segle XX del famós baríton soviètic Muslim Magomaev. En aquest concert l'acompanya al piano Elena Kolesnikova.

L'ampli repertori d'Oleg Aleksandrov compta amb música barroca, òpera, romanços lírics, cançons napolitanes, sarsueles i, fins i tot, amb la música popular russa del segle XX.

Oleg Aleksandrov participa activament en esdeveniments de caritat, forma part del jurat en diversos concursos de música clàssica i dirigeix l'escola vocal “Canta” (Moscou-Salzburg), l'especialitat del qual és mantenir la tradició del bel canto.

La pianista Elena Kolesnikova es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), on va treballar durant gairebé deu anys fins a l'any 2000 com a professora de repertori. Des de 2001 col·labora amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista, i des de 2008 com a professora de piano. Coordinadora del festival Nits d'Òpera (Eivissa). Corresponsal de la revista Ópera Actual a Sant Petersburg. Ha actuat en diversos recitals en sales com Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Filharmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam), Gran Teatre del Liceu (Barcelona), entre molts altres

Inici: 19 h.

Si us plau, acudeix 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

Ens veiem a la Casa de Rússia!

13 de Juliol
INSCRIPCIÓ