16 de Juny
Concert “Línies”
Elena Kolesnikova (piano), Pol Cabrera Plaza (saxofòn)
16 de Juny
Concert “Línies”
Elena Kolesnikova (piano), Pol Cabrera Plaza (saxofòn)
16 de Juny
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Influències en la música: de vegades evidents, de vegades inesperades. Qui pot sospitar que l'obra de Johann Sebastian Bach va inspirar a Charles Parker?

La Casa de Rússia a Barcelona tenen el plaer de convidar-vos al concert “Línies”, que tindrà lloc el pròxim 16 de juny a les 19.00 hores al Saló Blanc de la Casa de Rússia.

El concert comptarà amb la participació de la pianista Elena Kolesnikova i el saxofonista Pol Cabrera Plaza que interpretaran obres d'Alexander Skryabin, Claude Debussy, Darius Milhaud, Oscar Peterson i George Shearing.

Programa:

A. Skryabin

Preludios N 5, 10, 12. op.11

C. Debussy

“Sarabande” de Suite Pour le piano

Arabesque N 1

“Clair de lune” de Suite Bergamasque

Preludio N 8 “La fille aux cheveux de lin”

D. Milhaud

“Scaramouche”

O. Peterson

“Ballad to the east”

G. Shearing

“Quintessence”

Elena Kolesnikova

“Paseos”

“Saxo solitario”

La pianista Elena Kolesnikova es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), on va treballar durant gairebé deu anys fins a l'any 2000 com a professora de repertori. Des de 2001 col·labora amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista, i des de 2008 com a professora de piano. Coordinadora del festival Nits d'Òpera (Eivissa). Corresponsal de la revista Ópera Actual a Sant Petersburg. Ha actuat en diversos recitals en sales com Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Filharmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam), Gran Teatre del Liceu (Barcelona), entre molts altres.

El saxofonista Pol Cabrera Plaza està cursant 2º curs d'Interpretació de Música clàssica i contemporània de saxòfon al Centre Superior Liceu. Ha rebut classes magistrals dels millors saxofonistes actuals, com són Jean-Yves Fourmeau (França), Kenneth Tse (EUA) o Paweł Gusnar (Polònia), entre d'altres. El llorejat de nombrosos premis musicals Pol Cabrera Plaza forma part del Delia Quartet i l'Ensemble de Saxòfons Conservatori Liceu, dirigit per Xavier Larsson.

Inici: 19h.

Si us plau, acudeix 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada: 15 euros

Ens veiem a la Casa de Rússia!

16 de Juny
INSCRIPCIÓ