24 de Novembre
"El vanguardismo ruso: el asalto naval del futuro"
Conferencia de Gleb Ershov
24 de Novembre
"El vanguardismo ruso: el asalto naval del futuro"
Conferencia de Gleb Ershov
24 de Novembre
Horaris:
18.00 – 19.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 24 de novembre a les 18 h, Gleb Erxov, professor associat al Departament d'Història de l'Art de la Universitat Estatal de Cultura i Art de Sant Petersburg, donarà la conferència "L'avantguardisme rus: l'assalt naval del futur”.

En el primer terç de segle XX, els artistes de l'avantguarda russa van convertir el seu país en la veritable capital de les arts. En l'avantguardisme rus, els projectes de l'art de el futur es van associar amb un replantejament dels conceptes més importants de la cultura i història nacional en el seu significat profètic. El vaixell és un d'ells. La conferència se centrarà en com en les obres de Pavel Filonov, Vladimir Tatlin, Kazimir Malevich, Sergei Eisenstein, el tema del vaixell es converteix en un dels principals, tant a nivell de contingut com en els plans formatius.

Gleb Erxov – professor associat al Departament d'Història de l'Art de la Universitat Estatal de Cultura i Art de Sant Petersburg, organitzador i comissari d'exposicions d'art, autor de més de 100 publicacions sobre la història de l'art rus i estranger.

La trobada es realitzarà online en rus.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

24 de Novembre
INSCRIPCIÓ