8 feb – 21 jun
“Coses i objectes” Nou curs a Casa de l'Art de Casa de Rússia
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
8 feb – 21 jun
“Coses i objectes” Nou curs a Casa de l'Art de Casa de Rússia
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
8 feb – 21 jun
Horaris:
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

La Casa de l'Art de Casa de Rússia de Barcelona presenta un nou programa “Coses i Objectes”, que se celebrarà a la nostra fundació del 8 de febrer al 21 de juny de 2022. Els nostres joves talentosos inventors d'entre 8 i 17 anys coneixeran el món sorprenent del disseny i l'arquitectura, a més d'aprendre a crear les seves pròpies obres.

Les coses i els objectes arquitectònics no només apareixen al nostre voltant: cadascun compta amb la seva pròpia història de creació i ús posterior.

El programa semestral consta de tres temes principals: el vestuari, la cosa i l'objecte arquitectònic. Al llarg de les classes, ens submergirem en la història de la moda i crearem el nostre propi vestuari teatral únic o el seu atribut. Estudiarem la història de l'ús de l'objecte, des de la creació d'una llança de pedra fins a la forma d'objectes moderns, i crearem el nostre propi disseny d'un article d'utilitat. El treball final del tercer curs serà la creació d'un collage arquitectònic de l'edifici, que no només en reflectirà la forma especial, sinó que també tindrà la seva pròpia història i significat.

Programa:

Primer curs

8 febrer – 15 març (6 classes)

El vestuari

Descobrint la història de la moda, els estudiants dibuixaran i crearan el seu model de vestuari teatral o el seu atribut. L'objectiu d'aquest curs és explicar i mostrar a la pràctica com es crea el disseny de les coses que ens acompanyen a la vida i com donar-ne nous usos. Més informació

Segon curs

22 març – 3 maig(7 classes)

La cosa

Aprofundint en la història d'aparició de les coses, els alumnes faran una sèrie d'experiments que els ajudaran a conèixer diferents tipus de materials i saber donar forma als objectes. Els participants del segon curs aprendran a modelar amb argila i treure motlles amb guix. El treball final del curs consistirà a prototipar o dissenyar un article útil.

Tercer curs 

10 maig – 21 juny (7 classes)

L'objecte

Com afecten a una persona els edificis que l'envolten? Estudiant la història del desenvolupament humà, la vida de la gent i els seus desplaçaments per diferents territoris, els estudiants crearan un prototip d'edifici utilitzant la tècnica del collage volumètric.

Els estudiants es submergiran en el món de la gràfica abstracta i il·lustrativa, els collages, el disseny i l'arquitectura. L'objectiu principal de la nostra escola és el desenvolupament del pensament analític i conceptual en els estudiants.

Les classes els ajudaran a dominar la tècnica de l'esbós ràpid, el dibuix, el modelatge, la fotografia, la gravació de vídeos, així com l'art d'escriure assajos. Els participants del curs aprendran a fer presentacions creatives i a defensar raonablement els seus projectes i idees. Paral·lelament als exercicis pràctics, s'oferirà als estudiants un curs de conferències sobre la història de l'art, el disseny i l'arquitectura, per animar-los a estudiar la naturalesa de les formes, els colors i la composició.

Els nostres professors són alumnes del llegendari Vladislav Kirpichev, fundador de l'escola-estudi experimental EDAS. Luisantonio Villavicencio, especialista en brànding i identitat visual, es va graduar al Centre d'Art i Disseny Escola Massana de Barcelona. Actualment, Luisantonio para molta atenció al desenvolupament de les tendències creatives i la creació de conceptes digitals.

María García, art-mànager de la fundació Casa de Rússia a Barcelona, es va graduar a l'Institut d'Arquitectura de Moscou i durant molts anys s'ha dedicat al disseny d'interiors i enginyeria de projecció, treballant com l'arquitecta principal de projectes. Maria va heretar el seu amor per l'arquitectura del seu avi, el famós arquitecte Yuriy Gamburg, i del seu pare, Mario García Ordoñez. Maria García és també guia-traductora professional.

Les classes a la Casa de l'Art s'impartiran en rus i castellà.

El nombre d'estudiants està estrictament limitat.

Durada de cada classe: 2,30 hores (amb un descans).

Preu d'una classe: 20 € 

Preu del tercer curs: 140 €

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre els estudis a la Casa de l'Art pel telèfon 691-153-983.

8 feb – 21 jun
INSCRIPCIÓ