17 d’abril
“El braçalet de granats” d’Aleksandr Kuprín
Trobada amb la Laia Perales, traductora de l’obra al català
17 d’abril
“El braçalet de granats” d’Aleksandr Kuprín
Trobada amb la Laia Perales, traductora de l’obra al català
17 d’abril
Horaris:
11.00 – 12.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Què sabeu de l’amor “desinteressat, abnegat, que no espera cap premi, fort com la mort”? L’amor que fa gran a una petita persona i fa obvi la gran buidor de les vides dels grans personatges.

La nouvelle “El braçalet de granats” d’Aleksandr Kuprín és la resposta a la pregunta llançada pel general Anosov, un dels protagonistes de l’obra: encara existeix al món un amor així?

Publicada l’any 1911, la novel·la curta va ser aclamada pels contemporanis de l’escriptor. Maksim Gorki s’alegrava de llegir aquell exemple de “la literatura vertadera” i els crítics valoraven molt positivament el “romanticisme” i “l’idealisme” de l’autor, el talent polifacètic del qual sobresortia especialment, ja que feia dos anys s’havia publicat la seva famosa i escandalosa novel.la “El bordell”.

El proper 17 d’abril, a les 11h, en el marc del Cafè literari de la Casa de Rússia a Barcelona, conversarem sobre “El braçalet de granats” amb la Laia Perales Galán, traductora d’aquesta obra, fina i lírica, al català (editorial Viena Edicions).

Us esperem el 17 d’abril a les 11h al nostre Cafè literari!

La conversa es realitzarà en català. Moderadora: Marina Kétlerova.

Participació gratuïta, però cal registrar-se.

17 d’abril
INSCRIPCIÓ