14 de Setembre
Escola de cinema CdR: classe oberta i presentació del programa
Per a nens i joves d'entre 12 i 17 anys
14 de Setembre
Escola de cinema CdR: classe oberta i presentació del programa
Per a nens i joves d'entre 12 i 17 anys
14 de Setembre
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El 14 de setembre a les 19.00 ens complau convidar-vos a una classe oberta de l'Escola de cinema, que inaugurem al costat de la Controforma School. Durant la trobada us presentarem el programa dissenyat per a nens i joves d'entre 12 a 17 anys. Les classes s'impartiran un cop per setmana, els dissabtes.

Al llarg de la nostra trobada no només coneixereu en persona la vostra professora, sinó que també descobrireu com s'estructuraran les classes i com crearem un guió que després es convertirà en un veritable curtmetratge.

I qui sap, potser entre els nostres alumnes tindrem a un futur Coppola, Almodóvar o Tarantino!

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

La professora Daria Koroleva es va graduar a la Facultat de Periodisme a la Universitat Estatal de Moscou de M.V. Lomonosov i després va treballar al camp de les comunicacions durant diversos anys. Més tard va fer el Màster en Realització Cinematogràfica a la Universitat de Budapest. Entre el 2017 i el 2020, Daria va realitzar i produir dos curtmetratges. La pel·lícula Home va ser el seu primer projecte independent en què la vostra futura mestra va actuar com a directora, guionista i productora. La segona producció, Masterpiece, va ser realitzada amb el suport del Fons Nacional de Cinema de Budapest. Ambdues pel·lícules han estat seleccionades per a una sèrie de festivals internacionals de cinema, sent Masterpiece una pel·lícula guardonada al Festival Internacional de Curtmetratges de la Xina (CSFF).

Preu del curs: 380€

Les classes a l'Escola de cinema s'impartiran en anglès. El nombre d'estudiants és estrictament limitat.

14 de Setembre
INSCRIPCIÓ