31 de Maig
Espai d’art: classe oberta i presentació del programa d’estiu
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
31 de Maig
Espai d’art: classe oberta i presentació del programa d’estiu
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
31 de Maig
Horaris:
17.00 – 18.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Les vacances d'estiu no son capaços d'aturar la imaginació inesgotable dels joves genis que decideixen combinar el merescut descans i el mar amb la formació creativa a l'Espai d'art de Casa de Rússia. Vine a celebrar l'estiu amb nosaltres i fes realitat els teus projectes més atrevits i originals al camp del disseny i l'arquitectura!

El 31 de maig a les 17.00 hores us convidem a participar en una classe oberta al llarg de la qual presentarem el programa de l'Espai d'art d'estiu. Es tracta d'un curs intensiu de tallers creatius per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys, que tindran lloc a Casa de Rússia del 27 de juny al 7 de juliol: de 10.00 a 14.00, de dilluns a dijous, en rus i en castellà.

El programa del curs inclou dos temes i dues visites al museu. Els alumnes aprendran a dominar les tècniques imprescindibles a les belles arts, com són el dibuix, la gràfica, el collage 3D i el tall de siluetes. I també descobriran el món del disseny d'objectes, a més de visitar la Fundació Joan Miró i el Museu del Disseny de Barcelona. El treball final de cada tema serà la presentació d'un projecte d'autor únic, desenvolupat pels alumnes amb l'ajuda dels nostres professors. Feu clic en aquest enllaç per obtenir més informació del programa del curs.

Durant la classe oberta, es presentaran els treballs dels nostres joves talentosos alumnes que estaven estudiant a Casa de l'Art al llarg de l'any. També coneixeran els professors del curs que desvetllaran tots els vostres dubtes i respondran a les vostres preguntes.

Els nostres professors són alumnes del llegendari Vladislav Kirpichev, el fundador de l'escola-estudi experimental EDAS.

María García, arquitecta, dissenyadora i guia-traductora professional, i Luisantonio Villavicencio, especialista en brànding i identitat visual.

La participació a la classe oberta és gratuïta amb inscripció prèvia.

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre el curs intensiu d'estiu a l'Espai d'art pel telèfon 691-153-983.

31 de Maig
INSCRIPCIÓ