25 de Març
Espectacle de titelles “El Cocodril” de la companyia Tricktrek
Per a adults i nens a partir de 4 anys
25 de Març
Espectacle de titelles “El Cocodril” de la companyia Tricktrek
Per a adults i nens a partir de 4 anys
25 de Març
Horaris:
12.00 – 13.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

“Les cadires són vagons. I el llit és un tren de vapor. I si no ho creus, no t'hi apuntis a jugar”, es diu al famós poema de Román Sef. Els nostres estimats somiadors de 4 a 10 anys ja no heu d'inventar res més perquè la companyia teatral Tricktrek ja ho ha inventat tot per vosaltres. Abans de les vacances de la Setmana Santa, a la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’, es duran a terme dos espectacles únics que faran que sacsegi la imaginació de nens, i adults.

Els dies 24 i 25 de març, per primera vegada a Barcelona, es podrà gaudir de les actuacions de la companyia teatral Tricktrek de Tallin, en què participen extraordinàries marionetes mecàniques i titelles de fusta fetes a mà.

El 25 de març a les 12:00 ens complau convidar-vos a l'espectacle de titelles ‘El Cocodrilo’, basat en el llibre del contista i poeta anglès Roald Dahl. Aquesta és una divertida història sobre com un enorme cocodril rondinaire, que es considerava més intel·ligent que tots els altres, va decidir donar-se’n un festí amb els nens per dinar. Mostrant habilitats sorprenents de camuflatge, l’animal va començar la caça. Afortunadament, el pla no va tenir cap èxit. Els habitants de la jungla van decidir donar-li una lliçó i van reunir les seves forces per ajudar als nens.

Totes les joguines que participen a l'espectacle estan fetes pels creadors del col·lectiu Tricktrek, i cadascú té el seu propi secret. El cocodril obre la boca, l'elefant mou el cap, mentre que algunes criatures màgiques saben amagar monedes d'or. Tricktrek és una recerca constant de noves formes i solucions per al teatre i per a crear diversos objectes d'art dinàmics.

Sobre Tricktrek 

Aquest ambiciós projecte familiar d'Aleksandr i Serafima Andreyeva va engegar el 2017. Inspirats pel llibre de l'escriptor anglès Roald Dahl “El cocodril enorme”, els fundadors del col·lectiu Tricktrek van començar a experimentar amb diferents materials, cargols metàl·lics, femelles, palanques i vàlvules. El resultat de la cerca i investigació va ser la invenció d'un nou concepte de joguines per a nens.

La companyia teatral Tricktrek va participar al Festival del Gran Teatre de Titelles “L'home petit i complicat” a Sant Petersburg; va crear escenografia per al festival ‘Epic con’, fires nadalenques i el Museu d'Impressió i Fotografia a Bielorússia; va participar als festivals ‘SampoFestFinland’ a Finlàndia, ‘Teater kohvris’ a Estònia i al Festival d'Aurillac a França, i també va obrir la seva botiga de joguines de fusta a Tallinn.

L'espectacle, adreçat a nens a partir de 6 anys, es durà a terme a la Fundació Cultural ‘CdR a Barcelona’ en rus.

Entrada: 15 euros

L'entrada és gratuïta per a nens menors de 3 anys, no cal fer reserva previa.

25 de Març
INSCRIPCIÓ