22 de Gener
Imperi dels museus
Excursió en línia al Museu i Reserva de Vladimir-Suzdal
22 de Gener
Imperi dels museus
Excursió en línia al Museu i Reserva de Vladimir-Suzdal
22 de Gener
Horaris:
18.00 – 19.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats viatgers aventurers!

El 22 de gener a les 18:00 (20.00 hora de Moscou) tindrà lloc una trobada virtual amb el Museu i Reserva de Vladimir-Suzdal, que reuneix un grup de monuments únics de l'arquitectura residencial, defensiva i eclesiàstica russa.

Durant més de mig segle, el Museu i Reserva, fundat el setembre de 1958 sobre la base de dos petits museus a Vladimir i Suzdal, d'un modest complex provincial es va convertir en un famós "imperi dels museus". Avui dia, el museu compta amb 45 exposicions a Vladimir, Suzdal i Gus-Khrustalny, 8 sales d'exposicions i 65 monuments arquitectònics.

Amb l'objectiu de conèixer l'arquitectura, l'art i la pintura de Vladimir i Suzdal, durant la nostra excursió descobrirem la història de les obres de l'arquitectura russa veritablement úniques. Entre elles, la Catedral de l'Assumpció en Vladimir, una de les poques esglésies ortodoxes en la qual s'han conservat els frescos originals d'Andrei Rublev o, la icona de la Mare de Déu de Vladimir, una de les icones més miraculosos de l'església ortodoxa russa.

La nostra trobada virtual comptarà amb la presència de:

Svetlana Melnikova, directora general del Museu i Reserva Estatal de Vladimir i Suzdal, membre de Presidium de la Unió de Museus Russos, treballadora d'honor de la cultura de la Federació de Rússia.

Tatiana Shefova, cap de departament de gestió de "Monuments de pedra blanca de Vladimir i Suzdal", Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Marina Bykova, cap de sector d'art antic rus.

L'excursió es realitzarà en rus.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

22 de Gener
INSCRIPCIÓ