16 de Setembre
‘In Limbo’
Projecció de la pel·licula d’Alexander Hant
16 de Setembre
‘In Limbo’
Projecció de la pel·licula d’Alexander Hant
16 de Setembre
Horaris:
19.00 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El 16 de setembre a les 19.00 hores us convidem a veure la pel·lícula 'In Limbo', dirigida per Alexander Hant ('Com Vitka Chesnok va portar Leja Shtir a la residència de discapacitats'), considerada una de les obres més radicals de l'any. Després de la projecció, que tindrà lloc a la Fundació Cultural CdR a Barcelona, tindreu l'oportunitat de conèixer el director, el productor i la camarògrafa de l'obra.

La projecció s'emmarcarà dins la gira europea de la pel·lícula, durant la qual l'equip creatiu visitarà diferents ciutats de Portugal, Espanya, França, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Luxemburg, Alemanya, la República Txeca, Hongria, Finlàndia i mostrarà la pel·lícula que no es podrà veure a la gran pantalla.

Sasha és una noia de setze anys que vol fer la seva pròpia revolució, cosa que per al seu company de classe Dania és el mateix que contradir la seva mare. Els joves decideixen fugir de casa, desafiant l'injust món dels adults i tractant de defensar no només el seu amor, sinó també el dret a ser ells mateixos. La llibertat els torna bojos, i sense adonar-se'n, una innocent broma infantil comença a semblar un crim. Els Romeu i Julieta moderns es converteixen en Bonnie i Clyde, els venjadors d'un món on no hi van poder trobar el seu lloc.

Detalls interessants sobre la pel·lícula:

  • La idea de la pel·lícula va néixer el novembre del 2016, quan el director Alexander Hant va conèixer la tràgica història de Katya i Denis, uns adolescents de Pskov.
  • Preparant el rodatge, el director Alexander Hant i la camarògrafa Natalia Makarova van treballar en un campament d'estiu per a nens a Anapa. A més a més, Hant ha recopilat una gran quantitat de material sobre els adolescents d'avui.
  • El guió de la pel·lícula va ser escrit en dues setmanes.
  • El repartiment dels papers principals es va dur a terme a través de la xarxa social russa VKontakte: Alexander Hant personalment va revisar 11.000 sol·licituds.
  • L'actriu principal Zhenya Vinogradova inicialment va formar part del projecte com a directora de càsting i va acceptar l'oferta d'interpretar el personatge principal Sasha uns dies abans de l'inici del rodatge.
  • La participació a la pel·lícula 'In Limbo' va ser el debut per als protagonistes Zhenya Vinogradova i Igor Ivanov.
  • La banda sonora de la pel·lícula inclou cançons d'artistes populars entre els adolescents, com són ‘Antoja MS’, ‘FACE’, ‘Shortparis’, ‘Husky’, ‘Dóna'm un tanc (!)’, ‘Charlotte’, ‘140 batecs per minut’, ‘Alice Ten’, ‘Bakey’, ‘Balenes de fusta’, ‘Molly vulgar’, ‘Mafik’, entre d'altres.
  • 'In Limbo' va ser molt ben rebuda per crítics i espectadors de diversos festivals de cinema europeus i russos. La pel·lícula és llorejada amb el Premi FIPRESCI del Jurat Jove al 37è Festival Internacional de Cinema de Varsòvia; Premi Especial al Festival de Cinema Black Night a Tallinn i el premi principal d'Alafeiskaya Gora, el primer Festival Rus Obert de Cinema Modern i Contemporani a Tobolsk. 'In Limbo' va ser projectada fora de competició al Festival de Cinema de Göteborg (Suècia), al programa oficial de competició del FilmFestival Cottbus i en el marc del festival de cinema XIX-XX 'Spirit of Fire'.

La pel·lícula es projectarà al Saló Blanc de la Fundació Cultural CdR a Barcelona en rus amb subtítols en castellà.

Entrada lliure

Participació amb inscripció prèvia.

Gènere: aventura criminal

Producció: companyia cinematogràfica ‘Perevorot’, 1147 Productions

Productor general: Maxim Dobromyslov

Productors: Alexander Hant, Ruben Dishdishyan

Director: Alexander Hant

Camarògrafa: Natalia Makarova

Guionistes: Vlad Malajov, Alexander Hant

Disseny: Nikita Eglevskiy

Disseny de vestuari: Lera Ryskina, Tatiana Reiman

Repartiment: Zhenia Vinogradova, Igor Ivanov, Konstantin Gatsalov, Olga Sajanova, Zhanna Pugacheva

No recomanada per a menors de 18 anys

Durada: 109 min.

Distribuïdor: Central Partnership

16 de Setembre
INSCRIPCIÓ