10 de Setembre
L’editorial “Dètskaia literatura”: de Gorki a Kharms
La història dels nostres llibres infantils favorits
10 de Setembre
L’editorial “Dètskaia literatura”: de Gorki a Kharms
La història dels nostres llibres infantils favorits
10 de Setembre
Horaris:
18.00 – 19.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

En la primera trobada després de les vacances del nostre Cafè Literari, que es realitzarà el dia 10 de setembre a les 18 h, farem un "viatge virtual" a la infància per a parlar sobre els nostres llibres favorits: poemes de Samuïl Marxak, Kornei Txukovski i Irina Tokmakova, obres d'Aleksandr Volkov, Kir Bulitxiov, Iuri Oleixa i molts més.

La trobada estarà vinculada a l'aniversari de l'editorial Literatura infantil, la primera editorial russa especialitzada en llibres per a nens i adolescents, fundada el 9 de setembre del 1933.

Des del principi, personalitats tan importants, com el Maksim Gorki, Samuïl Marshak, Kornei  Txukovski, Arkadi Gaidar van prendre part activa en l'organització i el treball de la nova editorial, i il·lustradors famosos, com ara Konaixevitx, Panov, Spirin, Txijikov , Kukriniksi i molts altres van treballar en els dibuixos de les seves edicions.

Al llarg dels anys, l'editorial ha rebut nombrosos premis en exposicions russes i internacionals, i avui dia segueix realitzant projectes complexos i diferents: publica llibres, organitza trobades amb escriptors i exhibicions de llibres, inventa activitats per a promoure la lectura entre els nens.

T’esperem el 10 de setembre a les 18 h a aquesta trobada literària nostàlgica!

Moderadora: Marina Ketlerova.

La reunió es realitzarà en rus.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

10 de Setembre
INSCRIPCIÓ