11 de Desembre
L'encant de l'antiga Rússia
De passeig virtual per Súzdal
11 de Desembre
L'encant de l'antiga Rússia
De passeig virtual per Súzdal
11 de Desembre
Horaris:
18.00 – 19.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats viatgers!

El 11 de desembre a les 18h realitzarem un fascinant recorregut virtual per Súzdal, una de les ciutats més antigues de Rússia, que anualment venen a visitar milers de turistes de tot el món. Situada a la vora del riu Kámenka, la ciutat de Súzdal és coneguda per la seva quantitat de monuments (305!) I per la preservació del seu aspecte original. És una de les poques ciutats que ha conservat la sorprenent harmonia entre l'antiga arquitectura russa i el seu entorn natural.

Caminant pel centre de la ciutat pot semblar que els edificis de fusta i les esglésies de pedra segueixen vivint la mateixa vida que fa segles. L'excursió ens portarà al Kremlin de Súzdal, un dels més antics de Rússia, que ens revelarà la veritable edat d'aquesta ciutat medieval. De camí, passarem pel pati d'una típica casa russa, on coneixerem els antics objectes de la vida quotidiana i, finalment, observarem de prop la Catedral de la Nativitat de la Mare de Déu - el primer temple de pedra que es va crear al nord-est de Rússia, declarat Patrimoni de la Humanitat per l'UNESCO.

Després de comprovar l'hora amb l'antic rellotge situat al campanar del Kremlin, que té l'esfera decorada amb lletres en lloc de números, ens dirigirem a la famosa zona comercial amb més de 800 anys d'història. Una llàstima que durant el recorregut virtual no es pugui sopar al menjador de el monestir ni degustar els famosos cogombres de Súzdal i la medovukha, una beguda alcohòlica feta d'aigua, mel i llevat. De tota manera, se'ns farà la boca aigua i ens prepararem per a un autèntic viatge per quan es pugui.

L'excursió es realitzarà en rus amb traducció simultània al castellà.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

11 de Desembre
INSCRIPCIÓ