Les millors cançons de tots els temps
Oleg Aleksandrov (baríton) i Elena Kolesnikova (piano)
Les millors cançons de tots els temps
Oleg Aleksandrov (baríton) i Elena Kolesnikova (piano)
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El concert ha estat posposat fins a nou avís. La nova data del concert es donarà a conèixer més endavant.

Les festes i celebracions a Casa de Rússia encara no s'han acabat, per això tenim el plaer de convidar tots els amants de la música soviètica al concert que tindrà lloc el proper 13 de gener a les 19.00 hores a la vigília de l'Any Nou Vell.

El baríton Oleg Aleksandrov -procedent de la famosa dinastia de compositors russos- interpretarà les cançons favorites dels compositors soviètics com Aleksandra Pakhmutova, Arno Babajanian, Eduard Kolmanovski, Matvei Blanter, Tijon Jrennikov i Muslim Magomayev. En aquest concert l'acompanya al piano Elena Kolesnikova

Oleg Aleksandrov es va graduar al Conservatori de M. I. Glinka i en l'Acadèmia Russa de Música Gnesin a classe de guitarra. L'ampli repertori d'Oleg Aleksandrov compta amb música barroca, òpera, romanços lírics, cançons napolitanes, sarsueles i, fins i tot, amb la música popular russa del segle XX. Oleg Aleksandrov participa activament en esdeveniments de caritat, forma part del jurat en diversos concursos de música clàssica i dirigeix l'escola vocal “Canta” (Moscou-Salzburg), l'especialitat del qual és mantenir la tradició del bel canto.

Elena Kolesnikova es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), on va treballar durant gairebé deu anys fins a l'any 2000 com a professora de repertori. Des de 2001 col·labora amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista, i des de 2008 com a professora de piano. Coordinadora del festival Nits d'Òpera (Eivissa). Corresponsal de la revista Ópera Actual a Sant Petersburg. Ha actuat en diversos recitals en sales com Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Filharmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam), Gran Teatre del Liceu (Barcelona), entre molts altres.

Inici: 19 h. Si us plau, acudiu 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada: 10 €

Comprar entrades

Ens veiem a Casa de Rússia!

INSCRIPCIÓ