25 de Novembre
L’estudiant
Projecció en línia de la pel·lícula de Kirill Serébrennikov
25 de Novembre
L’estudiant
Projecció en línia de la pel·lícula de Kirill Serébrennikov
25 de Novembre
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 25 de novembre a les 19 h, us convidem a veure la pel·lícula "L'estudiant" del cineasta Kirill Serébrennikov, basada en l'obra de Marius von Mayenburg.

L'estrena de la pel·lícula va tenir lloc dins del programa "Una certa mirada" del Festival de Cinema de Cannes 2016, on va ser guardonada amb el Premi François Chalais de la Premsa Independent Francesa.

Al centre de la trama hi ha la història de Veniamin (Peter Skvortsov), un estudiant de secundària provincià que després d'haver llegit la Bíblia, esdevé un fanàtic religiós. Sembla que Veniamin assumeix la missió de canviar el món a millor i que ho sap tot sobre la moralitat, però per als que l'envolten, el seu comportament es converteix en un veritable repte. Ell culpa a tothom: des de la seva mare fins al sacerdot que fa classes a l'escola. La pel·lícula "L'estudiant" va fer parlar d'ella i no només al públic rus, ens recorda el perill de la llibertat d'interpretació que ens donen els textos de la Bíblia i de la responsabilitat de les nostres accions i decisions.

El 2014, l'obra de Marius von Mayenburg, "L'estudiant", es va estrenar a Moscou en el teatre "Gogol-Centre", sota la direcció de Kirill Serébrennikov. El director va traslladar l'acció de l'obra transcorreguda a Alemanya a la realitat contemporània russa.

L'espectacle va rebre cinc nominacions als premis de teatre Màscara d'Or. Més tard, Serébrennikov va decidir fer una pel·lícula basada en l'obra.

La pel·lícula es projectarà en rus amb subtítols en anglès.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

Any d’estrena: 2016

País: Rússia

Gènere: drama

Director: Kirill Serebrennikov

Guió: Kirill Serébrennikov, Marius von Mayenburg

Compositor: Ilya Demutsky

Operador: Vladislav Opelyants

Duració: 118 min.

Repartiment: Victoria Isakova, Petr Skvortsov, Alexander Gorchilin, Yulia Aug, Alexandra Revenko, Anton Vasiliev, Nikolai Roshchin, entre d’altres.

Us esperem el 25 de novembre al nostre Cineclub!

25 de Novembre
INSCRIPCIÓ