16 de Setembre
Mongol
Pel·lícula de Serguei Bodrov Sr. Projecció
16 de Setembre
Mongol
Pel·lícula de Serguei Bodrov Sr. Projecció
16 de Setembre
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 16 de setembre a les 19 h, al Cineclub de la Casa de Rússia, en el marc del cicle dedicat a l'obra del director Serguei Bodrov Sr., veurem la pel·lícula Mongol. Segons el mateix cineasta, "la història d'un conqueridor que va decidir el seu propi destí".

La pel·lícula ens trasllada all segle XIII, per a ser testimonis de les nombroses penúries i desgràcies que va haver de superar el jove Temugdin, més tard conegut com a conqueridor Genghis Khan. Coneixerem com la lluita constant per la vida i la llibertat el va fer intrèpid i invencible, convertint-lo en llegenda del seu poble. Una de les línies principals de la història és l'amor de Genghis Khan i la seva dona Börte, el suport de la qual li va servir de llum al llarg del camí espinós: el camí on un nen petit i fràgil arriba a ser el governant de la meitat del món.

El director Serguei Bodrov Sr. va demanar al Xaman Suprem de Mongòlia, a la capital de país Ulan Bator, el seu permís per filmar aquesta saga històrica sobre Genghis Khan. Des de l’estrena, la pel·lícula Mongol ha guanyat nombrosos premis, inclosos cinc premis Nika, i també va ser nominada a un Oscar per la Millor Pel·lícula Estrangera.

La participació és gratuïta, però en relació amb les noves mesures de seguretat us demanem que us registreu a la projecció perquè la quantitat màxima de participants són 10 persones. Per a la projecció online via zoom les places són il·limitades. Rebreu l’enllaç després de fer la inscripció.

La pel·lícula es projectarà en rus amb subtítols en castellà.

Data d’estrena: 2007

País: Rússia, Alemania, Kazakhstan

Gènere: drama, pel·lícula històrica

Director: Serguéi Bodrov Sr.

Guió: Serguéi Bodrov Sr., Arif Aliyev

Operador: Rogers Stoffers, Serguéi Trofimov

Compositor: Tuomas Kantelinen, Altan Urag

Duració:  120 min.

Repartiment: Tadanobu Asano, Julán Chuluún, Sun Hongléi, Basán

16 de Setembre
INSCRIPCIÓ